oscar Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 W zwiazku z bolami plecow musze tak zmodyfikowac mojego domowego PC zebym nie musial juz siedziec przed nim na krzesle. Konsole mnie nie przekonuja, dlatego tez pomyslalem o HTPC ktorym moglbym obslugiwac kompa pilotem, a w grach uzywac glownie pada (+kierownica do samochodowek). Moje pytania sa nastepujace: 1. Na ile mozna obslugiwac Windowsa 7 Ultimate pilotem do podstawowych zadan? Jakich modyfikacji trzeba dokonac zeby moc uzywac pilota (jest na IR czy BT)? 2. Czy pady pozwalaja grac w gry dokladnie tak jak na konsolach? 3. Jak minimalnym kosztem zmodyfikowac kompa? Czy w ogole modyfikacja jest potrzebna (oprocz wycieszenia i oszczednosci miejsca)? 4. Jesli zrobilbym malego HTPC, to rozumiem, ze zadnej rozsadnej karty do grania ze wzgl na gabaryty plyty bym nie mogl wrzucic? Z gory wielkie dzieki za pomoc i opinie. Moj obecny sprzet: Intel E5200 @ 3.5GHz (12,5 x 280) 1.20V 24/7 + Pentagram Karakorum MSI P35 Neo2 FR 2x2GB Goodram 800MHz @ 840MHz CL5 Asus Radeon 4850 + Accelero Twin Turbo Dyski twarde mam Fusion 550W Silentium Edition Samsung TV LCD 32" LE32A511 Myszka bezprzewodowa + klawiatura przewodowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...