Igor Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Wiec tak kumpel spalil Fdd ( smierdzalo spalenizna strasznie) wiec zanosi ja do serwisu. Gostek w serwisie ( firma w bialym bardzo "szanowana" :)) oglada stacje. Kolega mowi ze sie spalila , gostek wacha i mowi: Ona nie jest spalona tak pachnie KURZ KOMPUTEROWY!! :lol::lol::lol::lol: Jak to usłyszalem to myslalem ze sie zleje. A moze to ja nie wiem nic o kurzu komputerowym??? :mrgreen: :mrgreen: :roll: Słyszeliscie o czyms takim?? 8O 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 moze zwykly kurz ulega skomputeryzowaniu wlatujac do kompa ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 8O 8O hm ciekawe ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 moze zwykly kurz ulega skomputeryzowaniu wlatujac do kompa ? ;]]zapewne tak ehhh Ci servisanci - tylko takiego do rowu rzucic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ale gostek przykwasił :D poprostu expert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 zapewne tak ehhh Ci servisanci - tylko takiego do rowu rzucic :roll: tak to jest jak do serwisu sie bierze pierwsze lepsze osoby potrafiace w miare obsluzyc srubokret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 igor ... w takim razie moj stary komp powinien byl smierdziec niesamowicie nieprzyjemnie :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 trzeba bylo zapytać speca od kurzu czym się różni kurz komputerowy od kurzu domowego z pod miotły? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 trzeba bylo zapytać speca od kurzu czym się różni kurz komputerowy od kurzu domowego z pod miotły? :lol:no jak to nie wiesz - kurz komputerowy jest bardziej podatny na oc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 kurz kurzowi nierówny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Bo wy lamerzy jestescie, jezeli nie rozrozniacie kurzu komputerowego od zwyklego domowego, po zapachu :lol: :lol: :lol: Przeciez : moze zwykly kurz ulega skomputeryzowaniu wlatujac do kompa ? ;]]:lol: Proste nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 heh eniezłe :) Kurz komputerowy ma specyficzny zapach, nie drazni nosa jak taki "naszafkowy" ;) Wręcz pachnie, jest przesycony overclockingiem ;) hm dla mnie jest to pop prostu śmieszne no i dziwne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 No gostek jest niezly...ale po tym co uslyszlalem od :specow: ostatnio jak szukalem w Lublinie copper shim'a to mnie nie dziwi :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ale lamy z Was! przeciez kurz komputerowy ma taki zapach pomiedzy tym spod biurka a z nad szafy! takie z Was szpece a takie oczy robicie na haslo "kurz komputerowy" 8) 8) 8) 8) a ja myslalem,ze w srevisach to same lamy siedza! a tam sie okazuje,ze wykwalifikowana kadra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
©Brachol®™ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ostatnio zjarala sie mojemu kumplowi grafa i plyta (a dokladniej port agp i chipset), i troche smierdzialo. ciekawe co by powedzial na ten zapach, ze kurz????? :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ostatnio zjarala sie mojemu kumplowi grafa i plyta (a dokladniej port agp i chipset), i troche smierdzialo. ciekawe co by powedzial na ten zapach, ze kurz????? :):):)nie wtedy to bedzie kurz_spalonyego_sprzetu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 :lol: :lol: :lol: Słyszałem nawet że jak sie cały komp sfajczy to i tak jest to tylko zapach kurzu.Więc jak wydymicie kompa to się tym niemartwcie to tylko kurz :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
©Brachol®™ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 a jak go odkurzymy z tego kurzu i dalej nie bedzie dzialac??? to mamy myslec na nowym kompem??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Kurz komputerowy roxx :D Musze to zapamietac :wink: :lol: Kurz komputerowy - ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 :lol: :lol: :lol: Słyszałem nawet że jak sie cały komp sfajczy to i tak jest to tylko zapach kurzu.Więc jak wydymicie kompa to się tym niemartwcie to tylko kurz :lol: 8) to znaczy ze z moich athlonow lecial kurz a nie dym tak ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 sluchajcie to moze jakis nowy produkt stworzymy e-kurz komputerowy ;] do zanabycia w telemango, dzieki niemu Twoj komputer bedzie sie kurzyl inaczej niz reszta przedmiotow w Twoim domu pozniej zrobimy rozne odmiany, e-kurz+ itd. ;] co za zwala, a serwisanci sa czasem tacy pocieszni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ej no oddawaj kota z pveka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Rowy kopac a nie kompy naprawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Rowy kopac a nie kompy naprawiac.trzeba bylo by ich pierw w operowaniu lopata przeszkolic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ...mowi: Ona nie jest spalona tak pachnie KURZ KOMPUTEROWY!!... aha... wiec to to było a nie procek... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 fajnie .... niedlugo bedzie kurz z rodzaju rh+ i rh- ........ a do tego rozne firmy zaczynajac od gainwarda konczac po ibm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 ej no oddawaj kota z pveka ;] No właśnie zwróciłem uwagę. Popatrz na to inaczej- dalej prowadzisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 chopaki!mam pomysla! otworzymy siec servisuf komputerowych! szefem bedzie=Lisek, my zalozymy oddzialy regionalne! a ze takie z nas szpece to bedziemy kase krecic!!! co Wy na to?!?!?! :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 chopaki!mam pomysla! otworzymy siec servisuf komputerowych! szefem bedzie=Lisek, my zalozymy oddzialy regionalne! a ze takie z nas szpece to bedziemy kase krecic!!! co Wy na to?!?!?! :twisted: :twisted:i jeszcze strone sie zrobi. a lisek wzoci link na tweak-a :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Nasza specjalizacja- usuwanie uszkodzen spowodowanych dzialalnoscia kurzu komputerowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...