Skocz do zawartości
Gubernator

Matrix Reloaded... FTP?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wie ktoś z kąd można zassać Matrixa 2??? bo na Kazie już 4 ściągnołem, ale okazało się że to American cośtam, Fight Club, Matrix1, i jakiś jeszcze... nie pamiętam nazwy. Najlepiej by było to zgrywane z DVD a nie wersja z kina :P z góry dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matrixa 2 nie ma z dvd

jest z kina

jest pare wersji od 3 plyt do 1 

najnowsza jest na jednej plycie jakosc calkiem calkiem tylko chyba koncowka ucieta :)

na emule najlatwiej sciagnac

No nie wiem jak bylem ostatnio na Bema w Poznaniu to byl matrix 2 na dvd ale sie nie spieram bo do konca nie wiem czy to nie byla jakas podpucha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie w strzymalem ze sciaganiem przez kazee! Tez sciaglem zamiast reaktywacji to szeregowego ryana, matrixa1, ace ventura pet detectiv, i jeszcze pare! :D Jak ktos bedzie mial wersje jedno plytowa gora dwu, wmiare dobrej jakosci! Niech da znac i jak moze to niech udostepni! :D Jak bede mial to udostepnie go na swoim serwerze! :D

Pozdrawiam! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wlasnie widzial ktos wersje 3 plytowa bo ja mam 2 plytowa w tym 2 cd jest zalosnie nagrany/wersja... jak wyglada ta 3 plytowa wer.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matrixa 2 nie ma z dvd

jest z kina

najnowsza jest na jednej plycie jakosc calkiem calkiem tylko chyba koncowka ucieta :)

Sorry stary ale jest na DVD !!! Już w necie są wersje DVD RIP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matrixa 2 nie ma z dvd

jest z kina

Sorry stary ale jest na DVD !!! Już w necie są wersje DVD RIP

Taa :?: :lol: Pokaz gdzie, gdzie znalazles info o tym :?: Edek ze straganiku ci powiedzial :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wlasnie widzial ktos wersje 3 plytowa bo ja mam 2 plytowa w tym 2 cd jest zalosnie nagrany/wersja... jak wyglada ta 3 plytowa wer.?

Wygląda tak:

http://www.vcdquality.com/image.php?id=13129

W sumie całkiem nieźle, chyba najlepsza na dzień dzisiejszy wersja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie w strzymalem ze sciaganiem przez kazee! Tez sciaglem zamiast reaktywacji to szeregowego ryana, matrixa1, ace ventura pet detectiv, i jeszcze pare! :D Jak ktos bedzie mial wersje jedno plytowa gora dwu, wmiare dobrej jakosci! Niech da znac i jak moze to niech udostepni! :D Jak bede mial to udostepnie go na swoim serwerze! :D

Pozdrawiam! :)

to niemacie czegostakiego jak avi previev ? :D sciagnie sie 1 mb niecały i juz spokonie widac cot za film jezeli jest w avi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel cos mi mowil ze ma 3plytowke i ze to jest wersja ze studia nagraniowego chyba bo co akis czas pokazuje sie napisik w stylu "this is property of the xxx studio"

jakosc podobno owiele leprza niz kinowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ciagne z direct conaecta jakąs dwu plytówke w bin, za kilka dni zobacze czy to matrix czy coś innego

Nie ściągaj tego!!!

Kumpel mi przyniósł. Jakość do d.u.p.y. w rozdzielczości ok 350x2**

Nie warto

W dodatku jedyne napisy jakie znalazłem nie pasują do tej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeden problemik, ja nie mam Winszajsu tylko Linuxa :D i niestety nie moge zainstalować edonkey, no chyba że jest wersja Linuxowa.

Masz swietnego mldonkey ktory obsluguje osiolka, overnet i pare innych sieci p2p. Ma iface via www i kilka graficzmych do wyboru

ktos widzialem portowal tez eMule'a na GTK2 i zwalo sie to bodajrze ldonkey (looknij @ sf.net)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ciagne z direct conaecta jakąs dwu plytówke w bin, za kilka dni zobacze czy to matrix czy coś innego

Nie ściągaj tego!!!

Kumpel mi przyniósł. Jakość do d.u.p.y. w rozdzielczości ok 350x2**

Nie warto

W dodatku jedyne napisy jakie znalazłem nie pasują do tej wersji.

thx za info, w takim razie nie sciągam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi