Skocz do zawartości
Gubernator

Matrix Reloaded... FTP?

Rekomendowane odpowiedzi

poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomagahttp://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450

neismiejcie sie zemnie jakby co :P, ale te pliko to *.bin, moze to są obrazy płyt ?, moze w deamon tools da sie otworzyc je ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak... *.bin i *.cue to obrazy plyt :) wydaje mi sie ze deamon tools go obsluzy bez problemu :)

ja tam mam najnowsza wersje na 1 cd i nawet w miare dobrej jakosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomagahttp://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450

POWER DVD 4.0 Deluxe :?

Ale napisy trzeba wkompresowac i nie wiem czym, bo na cdr-info i innych serwisach jest opisane jak do avi wrzucic, a ja mam mpeg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neismiejcie sie zemnie jakby co :P, ale te pliko to *.bin, moze to są obrazy płyt ?, moze w deamon tools da sie otworzyc je ?

to ja zrobilem winISO tylko mam sam problem by tego mpg'a odtworzyc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza obecnie wersja to Matrix Reloaded (2003) *TS SVCD* - CENTROPY Foto

Juz ja mam :lol:

Teraz tylko musze napisy wpieprzyc, a nie wiem jak, bo wszystkie programy jakie znam nie wbudowuja napisow do mpeg :evil:

Pomozcie!!!!

a z kąd, jeśli mozna spytać, jakiś adres czy cóś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy, ktorzy maja problem z napisami w filmach SVCD lub VCD radze zajrzec tu:

http://www.how-to-convert.com/ask_us/a7042003.htm

Wszystko opisane po kolei, linki do programow, zdjecia, zakreslone opcje. Wlasnie sobie zintegrowalem napisy z matrixem, dorzuce jeszcze fajne menu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2003-05-31-Matrix.Reloaded.TS.DVDR-Centropy

jak mozna zrobic film TS z dzwiekiem 5.1 ??

In a joint effort with TGSC, we bring you The Matrix Reloaded

telesynced on DVDR with full Dolby Digital 5.1 audio. The very first of

its kind, and possibly the biggest leap in video releasing on the

internet.

This comes with the full Dolby Digital 5.1 surround audio experience.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sa obrazy plyt :>

Deamon Tools robi virtualny cd-rom, a otworzyc obrazy plyt najlepiej jest w IsoBuster :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, mam tylko nadzieję, że byliście już w kinie i po prostu chcecie to mieć dodatkowo na kompie - już dawno żaden film obejrzany w kinie nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Nie ma co porównywać efektów z kina z tymi na monitorze. Zastanówcie się dobrze czy aby na pewno wiecie co robicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, mam tylko nadzieję, że byliście już w kinie i po prostu chcecie to mieć dodatkowo na kompie - już dawno żaden film obejrzany w kinie nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Nie ma co porównywać efektów z kina z tymi na monitorze. Zastanówcie się dobrze czy aby na pewno wiecie co robicie :)

na pierwszej czesci Matrixa nie bylem (poszedlem na Mumie i do dzis tego zaluje) i obiecalem sobie, ze nastepna czesc obejrze w kinie... i tak sie stalo, tylko jakos nie zrobil na mnie ten film wrazenia, fabuly to tam zadnej nie bylo, a efekty troche 'przeslodzone' (jesli mozna tak powiedziec ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pierwszej czesci Matrixa nie bylem (poszedlem na Mumie i do dzis tego zaluje) i obiecalem sobie, ze nastepna czesc obejrze w kinie... i tak sie stalo, tylko jakos nie zrobil na mnie ten film wrazenia, fabuly to tam zadnej nie bylo, a efekty troche 'przeslodzone' (jesli mozna tak powiedziec ;))

Ja tez na mumii bylem, bo o matrixie jeszcze wtedy nic nie slyszalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez na mumii bylem, bo o matrixie jeszcze wtedy nic nie slyszalem

ja slyszalem i to mnie zgubilo wlasnie :>

z poczatku chcialem na ten film pojsc, ale opinia na temat Matrixa dziewczyny (do ktorej wtedy startowalem ;)) wyprowadzila mnie na manowce... ani fillmu, ani tej dziewczyny nie zaliczylem ;>

PS. zle to zabrzmialo, ale prosze nie myslec, ze ja jestem chamem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra chlopaki, wiec tak sciągnolem z kazy nastepujace pliki

ctp-mr1.bin 100%

ctp-mr2.bin 75%

ctp-mr3.bin 100%

pierwsze 2 jakos ponad 800 mb aa ostatni jakos 720

Najpierw otwiera sie je w deamon toolsie jak zwykly obraz plyty, niepotrzeba pliku *.cue. Odtwaza sie to w programie WinDvd, kumpel sprawdzal PoverDvd i podobno niedziala.

Jakosc obrazu i dźwieku jest na zadowalającym poziomie, jakosc obrazu tak jak zwyklego div x w rozdzialce napewno wyzszej niz 320x240. Na ekranie nieuda nam sie dopatrzyc charakterystycznych dla div x Plam, czy jakis dziwnych rozmytych, czy krzywych krawędzi. Zauwazylem ze czasem na ekranie jest taka jakby perspedktywa dziwna,niejestem pewien czy tak w oryginale niebylo. Niewiem czy to jest kinowka, bo jak na kinowke to jakosc zadobra, no i w tle nieslychac wogle ludzi.

Przejde do sedna, jak ktos ma szybkiego ftp i podjol by sie udostepnienia tego dla innych, to moglbym to uploadowac na ten serwerek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi