Skocz do zawartości
Sutor

Netbook do nawigacji GPS

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

Zamierzam kupić netbooka, który będzie pełnił funkcję zarówno minikomputera (jakiś internet, excel, itd.) jak i nawigacji GPS. W końcu co 10 cali to 10 cali. Z tego co widziałem chyba najlepiej wygląda ten nowy netbook od Nokii. Ktoś ma i coś może powiedzieć jak chodzi GPS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej poszukaj jakiegos 10" z matowa matryca. Aktualnie mam w domu MSI Wind U230 z matowa 11,6", Athlon 1.6GHz mocniejszy niz Atom. Bardzo przyjemny sprzet i w pelni wyposazony.

Do tego zewnetrzny odbiornik na BT i chipie MTK. Mozna szalec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, czytałem.

Tylko pamiętaj, że kupując booklet'a dopłacasz parę stówek za napis Nokia tak naprawdę.

To tak jak do każdego innego markowego sprzętu. Patrz Apple, IBM itd.

Lepiej poszukaj jakiegos 10" z matowa matryca. Aktualnie mam w domu MSI Wind U230 z matowa 11,6", Athlon 1.6GHz mocniejszy niz Atom. Bardzo przyjemny sprzet i w pelni wyposazony.

Do tego zewnetrzny odbiornik na BT i chipie MTK. Mozna szalec.

No chyba tak zrobię. Idealne rozwiązanie. Ile Ci trzyma bateria?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie ;).

Edit: Byłem o krok od kupienia ale ostatecznie zainspirowany tym: http://wiecejsprzetu.pl/toshiba-satellite-r630-do-8-godzin-na-bateriach/ - kupiłem to http://emobilne.pl/toshiba-satellite-r63013t-p-1023.html + zewnętrzny modem GPS na blutacz. Mega sprawa.

Edytowane przez Sutor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi