Jump to content
birdman

kope lat ;)

Recommended Posts

A w sigu dane techniczne. :D

Tutaj chłopaki to już tylko na oślej siedzą to nie pamiętają chyba starych czasów 8rda itp. :]

Część się nie może rozstać z 1700 t-bred ;-)

Edited by piec22

8rda rox! Ale zostalo mi juz tylko pudełko ;)

Szkoda ze zjazdow w gdansku samhain juz nie robi to by sie mozna bylo znowu upic kolektywnie ;)

I tak, czolg chyba mialem ;) Ale sam juz nie pamietam jaki :D

Normalnie chyba se dla sentymentu popodkrecam tego zloma co teraz mam :D

Gwoli ścisłości- 8RDA+ roxował rulezem :) Ech piękne czasy pierwszych wc ściąganych jeszcze przez 4max'a z DE. A autora również pamiętam, stara gwardia, stare dobre czasy.

roxowała dopiero NF7-S rewizja 2.0 Abita :D Piękne czasy. Ile kumpel miał problemów z tym Epoxem lol można by nie jedną książkę napisać :D Czasy zacne.

A krótko po tym chyba pojawiła się zajawka na x800xt i wysokie o/c. Wspominamy jak dziadki, choć faktycznie teraz już nie ma tego "klimatu" (praca, rodzina, a i na forum jakoś więcej młodych- gniewnych neo kids).

• Upvote 1

Czołg w avatarze pamiętam, samego czołgistę mniej. Ale to dobrze wiedzieć, że żyje i ma się dobrze. Przydałoby się wiedzieć o kilku innych duszach, PelzaKu choćby.

Do tej pory, choć nigdy nie miałem nic od AMD (tak wyszło, żadne tam fanbojstwo), pamiętam że najlepsze selekty Athlona XP 1700+ miały zielone "czapki", te szare podobno kręciły się słabiej. Niby niewiele, bo raptem kilka lat, ale już są komórki o zbliżonych mocach obliczeniowych. Cóż, postęp, sam mam telefon z prockiem szybszym od swojego pierwszego komputera.

Hah, kojarzę autora, oczywiste jak 2+2 = sqrt(16)

Pamiętam jak składałem kompa znajomemu. Jeszcze nie było wtedy chyba "co kupić", więc po dłuższej rozkmince forum, w zestaw poszedł w.w. NF7-S rev 2.0 :D

Pamiętam też minę sprzedawcy w sklepie, jak podeszliśmy do niego z kartką i zastrzeżeniem: "ma być dokładnie to, co napisane, proszę nawet nie proponować (uwaga, słowo-klucz!) codegena".

.:.:ed:.:.

tak się zacząłem zastanawiać...

reed, bruce, varrol, berkut, eee...graham

Edited by m4r

sklerotycy ;]

A ty sie pewnie nadal nie nauczyles garanda obslugiwac ;)

A co do WC to kiedys nie bylo tak latwo jak dzisiaj, trzeba bylo kombinowac ;) Ale mina goscia na szrocie ktory uslyszal ze ta nagrzewnica od kadeta to do chlodzenia komputera mi potrzeba - no poprostu bezcenne ;D Bloki wodne firmy Miko ;)Ręczne robienie zapinek z plexi i tak dalej ;)

No i godziny z seti :D

Nie ma co, czlowiek sie postarzal... Teraz nie mam absolutnie nic podkreconego a bude od kompa otwieram raz na rok co by odkurzyc :)