grzegrz Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Tez juz z ciekawosci zagladnalem w swoj profil i 9 lat sie doliczylem. Wchodze juz tu z doskoku, glownie osla i gry ale zawsze pamietam o forumku bo to jak pierwsza dziewczyna z ktora sie spalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 U mnie wczoraj pękło równe 10 lat na Tweak/PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 A dziś jakoś tak, parę piwek i proszę... zerknęło się... i pewnie przez parę miesięcy znowu się nie otworzy forum ;). Dawne czasy :) Ho ho, prawie 12 lat temu się zarejestrowałem! Pięknie, pięknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 No proszę, mi dyszka w październiku stuknie :) A tweak/purepc od 10 lat ustawiona jako strona startowa w przeglądarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie logowałem się od kilku lat, ale widzę, że starzy wymiatacze dalej siedzą :) pozdro! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 No proszę, mi dyszka w październiku stuknie :) A tweak/purepc od 10 lat ustawiona jako strona startowa w przeglądarce. mnie 12 w maju pękło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 U mnie dyszka pęka jutro. How sweet. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Rejestracja: 01 cze 2004 czyli też już 10 latek siedzę. Pamiętam pierwsze posty, czasy gdy na osiedlu uchodziłem za wielkiego guru od komputerów, bo potrafiłem zainstalować windowsa i założyć ram w kompie, a tu na forum czułem się jak totalny noobek, jak czytałem dyskusje o v-modach. Teraz do działów sprzętowych zaglądam jak chcę coś kupić, nie kręcę, komp ma być narzędziem a nie celem samym w sobie. Ale czasem jednak tego klimatu brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Rejestracja: 07 lut 2004 Mi tam dyszka w lutym stuknęła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 A ja będąc dzisiaj na testowym zobaczyłem temat "10 lat", z ciekawości zajrzałem kiedy ja się rejestrowałem. Uwaga....Dziewiąty Wrzesień roku dwatysiąceczwartego :DFart czy też nie, ale 10 lat jak w mordę strzelił ;)Idę puścić totka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Kto pamięta? :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Klimatyczny podkładzik. "Motherfucker!!!!" "Uh!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 O kurcze kiedy ja tutaj byłem..... Rejestracja: 26 cze 2003 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 Kopę lat :) Zdjęcia znalezione na hdd. Ktoś pamięta, który to rok?! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 2006 lub późniejszy (PurePC, Core 2 Duo*) ;) Swoją drogą Piotres nadal robi kaskady? Rejestracja: 14 maj 2005 Pękła dyszka :D *Panie Miazga, konfiguracja z sygnatury aktualna? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Fajne dziewczyny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 2006 lub późniejszy (PurePC, Core 2 Duo*) ;) Swoją drogą Piotres nadal robi kaskady? Rejestracja: 14 maj 2005 Pękła dyszka :D *Panie Miazga, konfiguracja z sygnatury aktualna? :) Tak to rok 2006 - WGT A sygnatura jak najbardziej aktualna. Konfiguracja i kibel pozostał niezmieniony od lat i śmiga bez zająknięcia :) Szczególnie jestem zadziwiony pompką, która chodzi już hmmm ... chyba 8 lat i ani razu do niej nie zaglądałem, nie otwierałem i nie czyściłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) siema już ponad 11 lat... na tweaku głównie czytałem z wypiekami na twarzy, zaczynałem od malutkiego forum WGK przy sklepie komputerowym w Warszawie, a trafiłem tam z wyszukiwarki kiedy wchodziłem przez modem na parę minut :D trochę też byłem na dzikie.net, które się rozsypało mega zazdrościłem ludziom z 1700+ i płytami na nVidii :D kolega złożył mi komputer na prawie niepodkręcalnym 2400+ i KT400 :D Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez nethaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) O ja pierdziu, za 4 dni mi stuknie też "dycha" :blink: Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 O ja pierdziu, za 4 dni mi stuknie też "dycha" :blink: Ja jeszcze chwilę temu pisałem o dyszce a już 11... kiedy ? Miałem wrażenie, że ten post wyżej pisałem 2/3 miesiące temu :( czas przyspiesza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja jeszcze chwilę temu pisałem o dyszce a już 11... kiedy ? Miałem wrażenie, że ten post wyżej pisałem 2/3 miesiące temu :( czas przyspiesza... Dwa miesiące i 1 dzień. Mięczaki.Nie odhaczyłem tylko statusu Admin - tak sam siebie i innych też zbanowałem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Za moment 13 lat... Faktycznie, im bliżej skrzynki tym czas bardziej przyspiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 sobotnie siedzenie w internecie i widzę temat. za 15 dni będzie już 12 lat stażu na forum, przy czym ostatnie 3 lata dość uśpione. damn, jak to leci. Raptor, nigdzie jeszcze nie przyuważyłem Cię w RXie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Za szybko lata, nie da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 siemanko ;) (17 maj 2003) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 To i ja się przywitam po latach :twisted2: Jak zobaczyłem same znajome nicki z tweaka to bez kitu, ale nie jedna łezka w oku się zakręciła. Trzymajcie się ciepło :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 I tak największą karier z Was zrobił zavader... :P 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Kto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 http://forum.purepc.pl/user/5958-zavader/ Pan Zawadzki, syn super niani 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 http://forum.purepc.pl/user/5958-zavader/ Pan Zawadzki, syn super niani "zarzuty gwałtu i pobicia" I ta Superniania wychowuję połowę polski w TVN? :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...