kamilo23 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Latka lecą a my coraz młodsi. :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 I ta Superniania wychowuję połowę polski w TVN? :lol:Jest ekspertę, wiadomo. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Dyszka stuknęła ;) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Yogi, gratulacje :) I tak największą karier z Was zrobił zavader... :PMamuśka się nie pomyliła... https://mega.nz/#!mddHGT7C!-SudS5Dof-Xylg6NXdmMri5pkEkUvGqCFq_PvIME64U ;) I ta Superniania wychowuję połowę polski w TVN? :lol:Wychowywała, no ale w sumie kij z nią, heh. :P Edytowane 6 Listopada 2015 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 No czas leci nieubłaganie... Każdy z nas go lepiej czy też inaczej wykorzystał jak i swoje przeszedł. Pozdrawiam :) P.s. Może tym razem trochę na dłużej z Wami tutaj zostanę. Także "Złota łopata" za odkop mi się należy nie ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Złoto niestabilne lepiej bierz "Frankową Łopatę". Wrócisz za 10 lat i zamienisz się z jakimś biedakiem na chałupę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Yogi, gratulacje :) Mamuśka się nie pomyliła... https://mega.nz/#!mddHGT7C!-SudS5Dof-Xylg6NXdmMri5pkEkUvGqCFq_PvIME64U ;) Wychowywała, no ale w sumie kij z nią, heh. :P Zavader marszczył do chińskich bajek? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 To ja tu emerytem też jestem :P Ludzie masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Cześć Tak tylko wpadłem :) Ktoś tu mnie pamięta? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No ktoś pewnie pamięta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Raczej nikt. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No ktoś pewnie pamięta ;) Raczej nikt. :P (_._) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Forest kiła zbiła z Łubina? Nie kojarzę. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Niektóre nicki i ludzi dobrze pamiętam, powitał po latach :) Kto tu jeszcze jest ze starej ekipy? :) Może trzeba by jakiś meeting w realu zrobić przy okazji jakieś imprezy? :) właśnie wygrzebałem :grin: Edytowane 13 Maja 2016 przez lukasrz 1 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Troche mega starych fot ode mnie ;d http://imgur.com/a/Bnt4H http://imgur.com/a/ZoYK2 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 siroto skończona, ić stąd jak ci ktoś dobrze radził. http://www.purepc.pl/redakcja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam Panowie nie wiem czy mnie ktoś kojarzy ale siedziało się tu kiedyś oj siedziało. Ja już dawno nie w temacie, szczerze to parę dni temu kompa uruchomiłem po 2 latach (zjebała mi sie grafika a z smartfonem, tabletem i sporadycznie służbowym lapkiem żony nie miałem weny kupić nową grafikę). Ja jeszcze z czasów tweaka, z tego co pamiętam to miałem thortona 2000 przerobionego na bartona i wodne z części to pamiętam tylko chłodnicę z kadeta. Tak więc pozdrawiam starych wyjadaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 #tweak graham red_ @Xon @barteq @etna Faq @Torin @ar @maros repost @pSyCHot4z @kwiat red @Ven gandzialf @toruvinn mihn#tweak End of NAMES list. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Halo, dzień dobry. Ja po moją złotą łopatę :) Edytowane 4 Stycznia 2017 przez kojeczny 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Halo, dzień dobry. Ja po moją złotą łopatę :) za 543 posty... :) złoty ołówek co najwyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 TRU, raczej nie było za wiele, bo sporo narąbane po testowych, a od dłuższego czasu tylko czytam co się tu przewija. Złoty ołówek zawsze spoko Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 TRU, raczej nie było za wiele, bo sporo narąbane po testowych, a od dłuższego czasu tylko czytam co się tu przewija. Złoty ołówek zawsze spoko Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka A masz w takim razie. Uroczystość wręczenia złotego ołówka właśnie leci na HUSTLER TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak tam starzy wyjadacze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 plum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Dzień dobry. Żyję :) Pozdrówka dla dinozaurów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Ja tysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 wpadłem się przywitać, cześć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 W dniu 26.01.2019 o 13:33, lukasrz napisał: plum ;) BLURP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Siema. A gdzie się podział tweak? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Wziął i umarł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...