JROX Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dobrze wiedzieć, że stara ekipa jeszcze żyje :D Czasy sie zmieniły, forum już dawno przeżyło czasy swojej świetności, ja desktopa nie mam już kilka lat, jedynie lapek i konsola. A kiedyś tak się bawiło przy podkręcanie na DFI czytając posty Mardoka o timingach, próbując wyczaić jak by tylko coś jeszcze urwać ze swoich BH-5. Ahh piękne czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 No lata lecą cały czas. Czlowiek nie ma takiego zapału jak kiedyś kręciło się Athlony. Ja mało co gram na komputerze. Ostatnio ograłem Half-Life Alyx. Niektórzy pamiętają że jestem fanatykiem tej serii. Prawdziwy FPS jak za dawnych czasów. HL2 przeszedłem ze 100 razy. Wliczając w to wszystkie mody i wersję na X360 i PS3. Chętnie bym ograł HL3, ale na to już nie ma co liczyć. Nie te czasy. Mimo wszystko najlepsze chwilę spędziłem na zlotach PPC i graniu w TDU po sieci. Stare dobre czasy. które już nigdy nie wrócą. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 W dniu 27.06.2021 o 13:46, Devil napisał: No lata lecą cały czas. Czlowiek nie ma takiego zapału jak kiedyś kręciło się Athlony. Ja mało co gram na komputerze. Ostatnio ograłem Half-Life Alyx. Niektórzy pamiętają że jestem fanatykiem tej serii. Prawdziwy FPS jak za dawnych czasów. HL2 przeszedłem ze 100 razy. Wliczając w to wszystkie mody i wersję na X360 i PS3. Chętnie bym ograł HL3, ale na to już nie ma co liczyć. Nie te czasy. Mimo wszystko najlepsze chwilę spędziłem na zlotach PPC i graniu w TDU po sieci. Stare dobre czasy. które już nigdy nie wrócą. To prawda... Zapał to może by się znalazło, ale czasu nie ma... 😄 Ale poprawiło się, 3 desktopy, 2 laptopy, kiedyś takich "luksusów" nie było... 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 łomatko kopę lat, właśnie przez nieuwagę uszkodziłem moje WC - pękło lutowanie złączki w chłodnicy od Łady.... postanowiłem zatem tu zajrzeć żeby zrobić remont - rozkręciłem pompę CWU działającą bez przerwy od ponad dziesięciu lat - w środku w miarę czysto, ale po obejrzeniu dostępnych na rynku sprzętów wymienię sobie chłodnicę i pompę... pozdro dla starej ekipy - o ile ktoś tu zagląda... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 W dniu 27.06.2021 o 13:46, Devil napisał: No lata lecą cały czas. Czlowiek nie ma takiego zapału jak kiedyś kręciło się Athlony. Ja mało co gram na komputerze. Ostatnio ograłem Half-Life Alyx. Niektórzy pamiętają że jestem fanatykiem tej serii. Prawdziwy FPS jak za dawnych czasów. HL2 przeszedłem ze 100 razy. Wliczając w to wszystkie mody i wersję na X360 i PS3. Chętnie bym ograł HL3, ale na to już nie ma co liczyć. Nie te czasy. Mimo wszystko najlepsze chwilę spędziłem na zlotach PPC i graniu w TDU po sieci. Stare dobre czasy. które już nigdy nie wrócą W dniu 27.06.2021 o 13:46, Devil napisał: Mimo wszystko najlepsze chwilę spędziłem na zlotach PPC i graniu w TDU po sieci. Stare dobre czasy. które już nigdy nie wrócą. TDU złote czasy forum. Pamiętam jak się grało z ludźmi z forum, nawet Qqrydza grał 😄 tylko jaki ja to miałem Nick w TDU, StoProGratis może. Z ciekawostek to to forum jak ktoś wrzucał screeny z gier nie przez imageshack to dalej ma zachowane te screeny. Dziwię się że teraz nie ma forum. Było to bardzo użyteczne jak był jeden temat o grze. Na grupach na FB jest chaos w nie dyskusja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 19 godzin temu, Kilokush napisał: Dziwię się że teraz nie ma forum. Było to bardzo użyteczne jak był jeden temat o grze. Na grupach na FB jest chaos w nie dyskusja Fesjbuk zdaje się zmonopolizował dyskusje na dowolne tematy i zawłaszczył te wszystkie dorodne trolle, które wcześniej rozpełzały się po całej sieci. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 3 godziny temu, jonas napisał: Fesjbuk zdaje się zmonopolizował dyskusje na dowolne tematy i zawłaszczył te wszystkie dorodne trolle, które wcześniej rozpełzały się po całej sieci. Na FB i na YouTube teraz się komentuje. Ale ilość dyskusji tam to promil tego to co było na forach internetowych. Dobre forum to była dla mnie najlepsza forma komunikacji. Wykopy z Reddit, Facebook czy YouTube to taki chaos że odechciewa się pisać i dyskutować 😕 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Po pijaku wbijam. Czy ktoś tu jeszcze odbiera stare fale? 🙂 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 9 minut temu, poca napisał: Po pijaku wbijam. Czy ktoś tu jeszcze odbiera stare fale? 🙂 To chociaż za nasze zdrowie wypij! 😄 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2021 No dla mnie to dramat, że fora dyskusyjne umarły... Osobiście byłem aktywnym użytkownikiem pewnie na kilkunastu, a zapisany na kilkudziesięciu. Facebook to sieczka, te same pytania po 100x, zero merytorycznej treści. Mam nadzieję, że stare czasy jeszcze wrócą. Ostało się kilka for, które jakoś się trzymają, ale są to głównie grupy związane z tematyką audio, czy retro sprzętem. Grupy zrzeszone wokół nowoczesnych technologii w większości umarły, prym przejął niestety fejsbuk. Ludzie są leniwi, wolą odbierać treści na jednym medium/witrynie niż zapisywać się na wiele różnych... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytek Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2021 4 godziny temu, IGI napisał: Facebook to sieczka dla "muzgó" 😉 Też ubolewam nad stratami klasycznych forów na rzecz tego tworu w którym nie ma ładu ani składu . O moderacji nie wspomnę. Pytania które nie mają sensu to klasyka. Piszą dzieci powielając n-ty raz to samo bądź wrodzone lenistwo nie pozwala wbić prostej frazy w google, gdzie wiele z odpowiedzi jest już w samej przeglądarce. Same pytania mają też, niejednokrotnie, tyle byków ortograficznych że głowa boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2021 No sporo sie zmienilo. Ja tam FB nie trawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) 18 godzin temu, IGI napisał: wolą odbierać treści na jednym medium/witrynie niż zapisywać się na wiele różnych Będą jeszcze płakać, bo informacja na portalach typu FB/Twitter ma bardzo krótki czas życia. Jak im kiedyś znikną (a to normalna kolej rzeczy - już się mówi o przejmowaniu ruchu FB przez inne społecznościówki, i że na FB siedzą tylko stare dziady), zostaną z niczym i wszystkie pytania trzeba będzie zadawać od nowa. I o ile to nie jest jakiś wielki problem przy gadaniu o [gluteus maximus] Maryni, to przy bardziej specjalizowanych pytaniach (a takie się zwykle zadaje przy elektronice, motoryzacji, czy praktycznie każdym hobby) będzie prawdziwy dramat. Na forach to było (jest) piękne, że wchodzisz w szukajkę i nawet jak pliku nie ma, to jest często nazwa, wersja, rewizja etc. i masz szansę namierzyć jakiś mirror. Na społecznościówkach zdarza się, że wywala link do strony z infinite scrollem, brakiem uprawnień albo usuniętym postem (o ile w ogóle wywala jakiś link) i pozamiatane. Edytowane 19 Września 2021 przez m4r literuFka 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytek Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 Treści znikną bo włodarze mają "w de" czy są tam wartościowe treści, tylko kasa musi się im zgadzać. Natomiast na forach czy blogach ludzie celowo utrzymują całe witryny z zawartością + domenę by zachować coś co niejednokrotnie jest tworzone przez lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 O to widzę, że nie tylko ja mam identyczne spostrzeżenia. Znaleźć pomoc w wąskiej dziedzinie jest niestety coraz ciężej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 Takie same spostrzeżenie, obyłem się bez blaszaka przez wiele lat. Teraz jestem w stanie składania 12tej generacji Intela więc przekopałem sporo Internetu, i jest naprawdę mało sensownych i sprawdzonych informacji. Sam osobiście dochodzę do wniosku, że byłbym w stanie płacić abonament za dostęp to takich informacji. FB rozwinął się w taki swamp że ludzie odchodzą na różne platformy, Discord w gaming i myślę że fora znów wrócą do mody, ale powinien być jakiś filtr dla trolli. Chociaż ich ciągnie do zasięgów więc może zostaną w Troll landzie na FB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinnland Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 Cudownie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 19.09.2021 o 11:29, Pytek napisał: Treści znikną bo włodarze mają "w de" czy są tam wartościowe treści, tylko kasa musi się im zgadzać. Natomiast na forach czy blogach ludzie celowo utrzymują całe witryny z zawartością + domenę by zachować coś co niejednokrotnie jest tworzone przez lata. Lubię sobie czasem zobaczyć co jako młodziak pisałem lata temu 🙂 I tak jak piszesz, sam jako właściciel utrzymuje forum.gwrota.com tylko po to by coś pozostało.. 🙂 W tym roku stuknie 20 lat na tym forum 😄 ale jaja... Edytowane 3 Stycznia 2022 przez Grinch 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 W dniu 1.08.2021 o 19:54, jonas napisał: Fesjbuk zdaje się zmonopolizował dyskusje na dowolne tematy i zawłaszczył te wszystkie dorodne trolle, które wcześniej rozpełzały się po całej sieci. Plusem tego faktu jest to na że na fora zagląda ta garstka wartościowych rozmówców 😄 W dniu 20.08.2021 o 00:40, poca napisał: Po pijaku wbijam. Czy ktoś tu jeszcze odbiera stare fale? 🙂 no a jak... nie jak talk 😛 Zdrówko @poca 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 W dniu 12.01.2022 o 11:32, SpiderMAN napisał: Plusem tego faktu jest to na że na fora zagląda ta garstka wartościowych rozmówców 😄 Raczej paru plugawych starców, którym w przebłyskach demencji świta, że coś takiego jak forum PPC kiedyś było i dało się tam wypisywać brednie. No ale im więcej politycznej poprawności i cenzury prewencyjnej na FB, tym większa szansa na renesans miejsc w sieci, pozbawionych tego wątpliwego udogodnienia. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 Raczej paru plugawych starców, którym w przebłyskach demencji świta, że coś takiego jak forum PPC kiedyś było i dało się tam wypisywać brednie. No ale im więcej politycznej poprawności i cenzury prewencyjnej na FB, tym większa szansa na renesans miejsc w sieci, pozbawionych tego wątpliwego udogodnienia. Potwierdzam :)Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 Myślę, wejdę tu w 2022 zobaczyć pustkę. Ale nieeeeeee, wiara żyje, starzy jeszcze nie wymarli 🙂 Składam właśnie dla dzieciaków 12 generację. Chciałem znaleźć kilka głębszych informacji w dziale Intel i srogo się zawiodłem. Cisza, poziom mierny, informacje płytkie jak Wisła w suszy. Jak żyć, jak żyć.... Drzewiej bywało, że tu rodziły się pomysły pionierskie, rozgryzało się platformy na wylot. Poziom światowy. K...., za stary już chyba jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 Myślę, wejdę tu w 2022 zobaczyć pustkę. Ale nieeeeeee, wiara żyje, starzy jeszcze nie wymarli Składam właśnie dla dzieciaków 12 generację. Chciałem znaleźć kilka głębszych informacji w dziale Intel i srogo się zawiodłem. Cisza, poziom mierny, informacje płytkie jak Wisła w suszy. Jak żyć, jak żyć.... Drzewiej bywało, że tu rodziły się pomysły pionierskie, rozgryzało się platformy na wylot. Poziom światowy. K...., za stary już chyba jestem.Stary jesteś to nie ogarniasz Napisz mi na PW w temacie 12gena to Ci powiem co i jak ziomWysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Witam wszystkich. Z ciekawości wszedłem po wielu latach i widzę że jeszcze działacie 🙂 z 15 lat tu nie byłem albo i więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 Portal prężnie działa, ale forum to cień cienia tego co było dawniej, niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobermann97 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2023 Oczywiscie , ze forum nie bedzie takie jak kiedys. Inna ekipa. Wielu ze starej gwardii juz ma rodziny , dzieci itp Chyba pierwszy raz na forum wszedlem za czasow tweak.pl Piotra L. kanal na IRCu 😄 #tweak CUDOWNIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 23 godziny temu, Dobermann97 napisał(a): Oczywiscie , ze forum nie bedzie takie jak kiedys. Inna ekipa. Wielu ze starej gwardii juz ma rodziny , dzieci itp Chyba pierwszy raz na forum wszedlem za czasow tweak.pl Piotra L. kanal na IRCu 😄 #tweak CUDOWNIE Hehe kiedyś był IRC, MySpace i Fora. Dziś dzieciaki są zachwycone Discordem, FB i grupami na nim. Szkoda tylko, że anonimowość, brak cenzury i ogólny poziome tego wszystkiego jest żenująco niski. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobermann97 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Wiem. Wszystko się rozpadlo. Szczesliwie mialem ta okazje byc i na IRCu i na jednym ze zlotow. Niech Bog czuwa nad dusza naszego bylego kolegi Brusa. Zdjec prawie sprzed 20 lat juz raczej u nikogo sie nie znajdzie. Szkoda. Romek cos tam pstrykal...ale to bylo...20 lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 No siema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 @slavokpróbujesz jonasza wywołać tą miniaturką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...