Skocz do zawartości
birdman

kope lat ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Aż się łezka w oku kręci jak widzę XPka w takim sprzęcie. Pamiętam, jak wrzuciłem pierwszą wersję na wtedy jeszcze Celeronie 1033mhz i 256gb ram i gf 2mx400 - te efekty, brak obramówek pod ikonkami, efekty 3D w windowsie - ale byłem najarany 😄 

dzisiejszy Windows wydaje się taki płaski przy XPku, a później siódemce. Od tamtego czasu Microsoft nie zrobił nic z efektem wow, raczej bleh 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namaczany od kołyski w muzyce z winylowych płyt

Taki to był tego maleństwa byt

Tylko podrósł to podłączyli do 8-bitowego komputera

Stąd ta naleciałość, stąd pewna maniera

Czas płynie i postęp wraz z nim

64 bity i gówno w TV

Bardzo się mój byt raduje gdy obie drogi naraz celebruje.

IMG-2372.jpg

IMG-2373.jpg

IMG-2374.jpg

IMG-2329.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 lata. Znowu gdzies haslo pogubilem do ppc hehe 🙂 Taki troche powroc do lat mlodosci, jak patrze na moja stopke profilu 😉

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Dokładnie 1 lipca minęły 22 lata od mojego pierwszego posta na forum, wtedy było to jeszcze tweak.pl.
Super sprawa że dziś po tylu latach te wszystkie posty są dalej dostępne do czytania.

Najważniejsze że pasja do grzebania w kompie została.

Pozdrawiam wszystkich starych i trochę nowszych użytkowników forum, kto by pomyślał że ten czas tak szybko pyknie.

Dorzucam fotke aktualnego sprzętu 😎

image0.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, daFojtek napisał:

Witam

Dokładnie 1 lipca minęły 22 lata od mojego pierwszego posta na forum, wtedy było to jeszcze tweak.pl.
Super sprawa że dziś po tylu latach te wszystkie posty są dalej dostępne do czytania.

Najważniejsze że pasja do grzebania w kompie została.

Pozdrawiam wszystkich starych i trochę nowszych użytkowników forum, kto by pomyślał że ten czas tak szybko pyknie.

Dorzucam fotke aktualnego sprzętu 😎

image0.jpeg

Masz fajna stopke 😄 
U mnie komputery poszly mocno w odstawke, nie liczac tego, ze uzywam go do pracy. Na codzien laptop gamingowy, ktory zajmuje duzo mniej miejsca, za to poszedlem w motoryzacje - ktora daje mi "troszke" wiecej adrenaliny, niz monitor 😉 Jakos z wiekiem potrzebuje wiecej atrakcji 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Neo_x napisał(a):

Masz fajna stopke 😄 
U mnie komputery poszly mocno w odstawke, nie liczac tego, ze uzywam go do pracy. Na codzien laptop gamingowy, ktory zajmuje duzo mniej miejsca, za to poszedlem w motoryzacje - ktora daje mi "troszke" wiecej adrenaliny, niz monitor 😉 Jakos z wiekiem potrzebuje wiecej atrakcji 😉

Stopkę właśnie zaktualizowałęm a Moja druga pasja objawia się w taki oto sposób 😃

IMG_3315.JPG

IMG_3285.JPG

IMG_4720.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz za stary sie zrobilem na dwa kolka bez silnika, choc wiele lat na rowerze przeskakalem 😁 Ostatnio zajawa na bloto, bo jak wszyscy wiedza - brudne dziecko, to szczesliwe dziecko; tylko zabawki coraz wieksze 😉

Zrzut ekranu 2024-08-29 115847.png

patrol.jpg

Point Blur_Apr222020_171822.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, daFojtek napisał:

Calkiem fajne zabawki  😊

Dzieki, rowerek tez w pytke 🙂 A tak mnie nosilo ostatnio na cos do skakania, ale qrde jak znowu mam narzekac na kolana - to jeszcze troche musze odpuscic 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi