pat Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Chciałbym sciągać pliki MP3 z kaaza.Pracuję na firmowym serwerze, a słyszałem że po pięciu dniach pobiera się opłaty za użytkowanie programu.Niebardzo znam zasady funkcjonowania programu.Help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cameleon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Za kozystanie z kazy nie sa pobierane zadne oplaty. Do pobierania tylko utworow MP3 polecam audiogalaxy. www.audiogalaxy.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Ja uzywam Kazza do mp3 i jestem zadowolony ;) oplat nie ma czasem jakies reklamki ale rozwiazaniem jest Kazza Lite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Za kozystanie z kazy nie sa pobierane zadne oplaty. Do pobierania tylko utworow MP3 polecam audiogalaxy. www.audiogalaxy.com No wszystko bylo by ok tylko ze AG jush nie ma :( Zostala nam KAzzA albo WinMX. Co prawda nie jest to ag ale zawsze cos. MP3 da sie sciagnac ;) A ag fakt, bylo najlepsze..ehh (zaloba) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 A ag fakt, bylo najlepsze..ehh (zaloba) Ja tam mniej znajdowalem niz w kazaa, ale to kwestia tego czego sie szuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Dokladnie to zalezy od tego czego czlowiek szukal :) Ja tam zawsze poszukiwalem siakis mp3 wiec AG wydawalo mi sie najlepshe :D Szkoda ze jush go nie ma, no ale coz...bywa i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Kaza jest darmowa ale czasami jest kiczowa predkosc lepsza jest KOla. Można ściągać filmy , mp3 itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A co powiesh na WinMX ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Dokladnie to zalezy od tego czego czlowiek szukal :) Ja tam zawsze poszukiwalem siakis mp3 wiec AG wydawalo mi sie najlepshe :D Szkoda ze jush go nie ma, no ale coz...bywa i tak Ja na Kazaa szukam pdf'ow i mp3 wlasnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
over1 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Kaaza ściąga czasami mp3 dopiero po kilku godzinach, ale w ogóle wszystko wolno ściaga ale jeśli chcemy mieć mp3 to pozostała nam nieszczęsna Kaaza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Trzeba miec szczescie :) ja najwyrazniej mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...