Bladers Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Pierwszy post na forum więc witam wszystkich ;) W pon. kupuje myszkę M8000X od GigaByte i mam problem z wyborem podkładki. Myślałem nad Destructor'em, ale ludzie piszą, że strasznie szybko się ściera. I tutaj chciałbym spytać się ludzi którzy mają Destructor'a - jak to jest z tym ścieraniem ? A także pytanie do ludzi bardziej doświadczonych w dziedzinie podkładek - może zamiast Destructora wziąć Goliathusa, albo coś innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Jedyne co sie sciera szybko w Destructorze to napis. BTW: Mam dokladnie taki zestaw M8000X+Destructor. Piekna sprawa ;) Ps. Przepraszam za brak PL znakow, ale nie moj komputer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladers Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Ufff...Coraz więcej ludzi mówi mi, że ścieranie się Destructor'a to zwykła "ściema" :) Mam nadzieje, że jeszcze kilka osób napisze co do jego trwałości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glymbol Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 To nie wzięło się znikąd. Warto napisać jak długo ma się tę podkładkę, bez tej informacji opinia na temat trwałości jest niewiele warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Mam 2 lata. Zajechalem na niej juz Lachesis-a od Razer-a ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...