Sqter Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Witam. No ja mam taki sam problem ze swoją Sapphire Radeon HD4850 VAPOR-X 1024MB. Miałem stery 10.8 i było OK. Wyszły nowe 10.9 no i przy próbie zainstalowania wyskoczył taki sam błąd nie znaleziono pliku INF. Odinstalowywałem wszystko i bez efektu. Próbowałem wrócić do starszych i też bezskutecznie. Instaluję z Menedżera Urządzeń, wskazuję ścieżkę ręcznie, no i instaluje się, widać jak kopiuje pliki ale na koniec błąd z plikiem .inf i lipa No już drugi dzień walczę. Może ktoś pomoże bo widmo reinstalacji systemu mi nie pasi. DriverCleaner też nie pomógł i przywracanie systemu też nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 A Twój system operacyjny to przerobiony XP ściągnięty z Sieci? Jeśli tak, to on jest powodem problemów. Udaj się do sklepu i kup legalnego i w pełni sprawnego XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...