gronio89 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Witam, jak w temacie chce kupic najlepszy tv do 2200zl, czy znajde cos lepszego od tego? Telewizor LG 42LD550 - Telewizory - Telewizja - sklep NEONET.PL mam jedno zastrzezenie do tego tv, ma on jakies male wymiary jak na 42"? porownywalem z samsungami 40 i sharpem 42, od samsunga jest "wiadomo (minimalnie)wiekszy" ale od sharpa minimalnie mniejszy. Moze ktos juz ma taki tv i wypowie sie tutaj :)bo jak widac cal calowi nie rowny jest w tych sprzetach :/ wymagania: min 40" odswierzanie min 60hz full hd zastosowanie to: playstation 3 - okazjonalnie glownie tv cyfrowa(teraz cyfra+ potem pewnie "eNk" i oczywiscie pc, badz laptop pod hdmi i filmy 720p i 1080p i jakies tam gry(sportowe,fps,samochodowe) :) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Wolalbym dolozyc 200 zl, i kupic Samsunga C650. Telewizor LCD Samsung LE40C650 - porównanie cen w sklepach internetowych Ew. kup sobie 37'', i ciesz sie jakoscia, a nie wielkoscia. Telewizor posiada wbudowany dekoder plikow mkv ( 720p, 1080p, itd ) oraz divx, wiec nawet nie bedziesz musial podlaczac laptopa, zeby cieszyc sie najwyzsza jakoscia prosto z pendrive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) tu masz racje, ten samsung podoba mi sie bardziej, bo pobiera 130w a nie ponad 200w ;/ a poza samsungiem cos jeszcze oplaca sie kupic? - tak z z ciekawosci pytam, bo chyba samsunga wezme :D a to jego starsza wersja? http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/500222 Edytowane 20 Września 2010 przez gronio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Wiesz, szczerze, to nie ma niczego, co dorownuje na ta chwile temu samsungowi biorac pod uwage stosunek jakosc/cena. Kupuj smialo, nie bedziesz zalowal :) Tak, ten B650 to pierwowzor - sam mam takiego.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Wiesz, szczerze, to nie ma niczego, co dorownuje na ta chwile temu samsungowi biorac pod uwage stosunek jakosc/cena. Kupuj smialo, nie bedziesz zalowal :) Tak, ten B650 to pierwowzor - sam mam takiego.. ;) Pozwólcie, że podepnę się pod temat - jest coś solidnie wykonanego, raczej nie fullHD, 40", tak żeby dało się zamontować na ścianie, ale żeby było tańsze niż te 2400 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...