TM3K-BN&N Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) Karta to niereferent gigabajta w wersji oc. Przy 1ghz na gpu i napięciu 1,35v potrafi wywalic z powodu ocp. Kontroler to up6210ag. Datasheet: http://ceemic.pri.ee/hardware/datasheets/uP6210.pdf Wg tego co pisze na stronie 7 o ocp podłaczyłem pota z oporem ok 230om do nóżki CSN. Drugi ofc do masy. Opór pierwotny to ok 600om. OCP powinien wiec całkowicie zniknac ( na tyle ze spali sie sekcja zanim wywali.) Karta budzi sie z 0,08v na gpu. Jest sprawna w dalszym ciagu. Nie wiem czy potrzebne jakies radiatory na sekcje przy takim smiesznym gpu ale nie dawałem. ciagnie troche chłodu z rdzenia chłodzonego ss. Edytowane 20 Września 2010 przez tomekk600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 No i? Jakieś fotki, benchy czy cóś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM3K-BN&N Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 No i? Jakieś fotki, benchy czy cóś... chyba nie zrozumiałeś. Jaka karta wstaje z 80mv na gpu to chyba jasne ze tak naprawde nie wstaje i coś jest nie tak. oczekuje wiec pomocy w modzie OCN's V'mod Squad's, Volt Mod Essentials! - Page 95 - Overclock.net - Overclocking.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Może faktycznie nie zrozumiałem- może nie ja jeden skoro temat wisi od godz 16.32 bez odpowiedzi. Co Ci doradzić- inny dział może- MOD MODOWI nie równy- w tym dziale moduje się głównie obudowy & stuff like that... Sugeruję temat w "Kartach graficznych" lub w extremalmym- choć w tym drugim wypadku nie jestem pewien, czy nie pcham Cię na minę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM3K-BN&N Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) do skasowania Edytowane 23 Września 2010 przez tomekk600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM3K-BN&N Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 nie wierze że nikt na tym forum nie zna sie na podobnych modyfikacjach. panowie z ekstremalnego nie zagladają w dział kart graifcnzych? odświerzam wątek OCN's V'mod Squad's, Volt Mod Essentials! - Page 96 - Overclock.net - Overclocking.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Ktoś tam się zna czasem. Ale ostatnio słabe zainteresowanie tematem oc. A ja może zapytam o coś bardziej przyziemnego. W GT240 skala mem mi się skończyła na 2210MHz. Jak mogę ją powiększyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...