MelloDee Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Witam Planuje obecnie zmiane sprzetu. Jako, że długo nie interesowałem się nowościami ze świata PC proszę Was o pomoc w dobrym wyborze konfiguracji nowej jednostki. Do dyspozycji mam 2500zl (plus minus) Co mnie interesuje ? PC głownie wykorzystywany będzie do gier multiplayer (eSport). Gry typu FPS, glownie seria Call of Duty. Priorytetem jest więc karta graficzna nad która nie chce oszczędzać. Co proponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 W jakiej rozdzielczości grasz i gdzie kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MelloDee Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Obecnie na 1024x768. Głównie ze względu na słaba grafikę. Monitor mam 20''. Docelowo myślę nad 1280x1024. Nie wiem jeszcze gdzie będę dokonywać zakupu. Jakieś propozycje względem tego ? Edytowane 21 Września 2010 przez MelloDee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...