scoobyskub Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Panowie, krótka piłka. Jutro kupuję urządzenie wielofunkcyjne i padł wybór pomiędzy Brotherem DCP-195C (mogę kupić u siebie w mieście za 279 złotych) oraz tańszym Epsonem SX115 (179 złotych). Opłaca się dopłacać 100zł do Brothera? Może coś innego kupić? Najbardziej zależy mi na tanich zamiennikach tuszy. Jakość wydruku oczywiście też jest ważna, szybkość drukowania także, ale najważniejsze to tanie tusze. Z tego co widzę, to tusze do SX115 są trochę droższe (34,00 PLN) od tych do DCP-195C (29,80 PLN). Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) zastanów się jeszcze nad takim epsonem Epson WIELOFUNKCYJNE URZĄDZENIE SX415 - ma tanie zamienniki.Kosztuje 270 zł w rtv euro agd Za tę cenę wolę Brothera, ponieważ ma tańsze zamienniki i wydaje mi się, że jest lepszy. Kupuję tego Brothera. Edytowane 27 Września 2010 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 A ja bym kupił tańsza drukarkę i tak zajedziesz ją zamiennikami to wtedy zostanie ci na nową z tej droższej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...