AndyN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Mój Soltek wyzionął ducha. Nie kręciłem go, pracował na default'owych ustawieniach. Któregoś razu zostawiłem komputer włączony na noc, gdy rano przyszedłem, był wyłączony. Komputer nie chciał się włączyć, po przełożeniu podzespołów do innego komputera okazało się, że na pewno spałiła się płyta i procesor (nie wiem co z resztą sprzętu). Na płycie nie było widać żadnych wizualnych uszkodzeń, czuć było swąd spalenizny z okolic mostka północnego. Procesor wymieniłem. Załatwiłem ze sklepem, w którym kupiłem płytę, że dopłacę i wezmę Asus'a A7N8X Deluxe. Udało mi się kupić rev. 2.0. Dzisiaj wieczorem (30.05) będę składał wszystko do kupy. Chyba zraziłem się do tej firmy ostatecznie. :evil: :twisted: Do tej pory miałem dwa Asus'y i Abit'a i nie miałem takich problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Chyba zraziłem się do tej firmy ostatecznie. :evil: :twisted: Do tej pory miałem dwa Asus'y i Abit'a i nie miałem takich problemów. to, ze padla Tobie plyta nie oznacza, ze jest zla. wielu ludzi chwali ta plyte. osobiscie mialem 2*Abit, a teraz MSI, i zero problemow. I wlkasnie przymierzam sie do zakupu Solteka tego co Tobie sie spalil!! Mam nadzieje, ze byl to odosobniony przypadek JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 AndyN wiec co czujesz wyrazy wspólczucia sam sie wsciekam bo padły mi 4 płyty w 3 miesiące 2solteki drv5-c i ecs i teraz epox8rda3+ z której zgonu najbardziej ubolewam bo wydałem kupe kasy a płyta zdechła podobnie jak u Ciebie(no może prawie podobnie) . Amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 AndyN wiec co czujesz wyrazy wspólczucia sam sie wsciekam bo padły mi 4 płyty w 3 miesiące 2solteki drv5-c i ecs i teraz epox8rda3+ z której zgonu najbardziej ubolewam bo wydałem kupe kasy a płyta zdechła podobnie jak u Ciebie(no może prawie podobnie) . Amen Ten post pisałem dość dawno temu. Teraz mam to co w podpisie i jestem zadowolony. Nigdy więcej eksperymentów. Wolę wybierać sprawdzone marki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 AndyN wiec co czujesz wyrazy wspólczucia sam sie wsciekam bo padły mi 4 płyty w 3 miesiące 2solteki drv5-c i ecs i teraz epox8rda3+ z której zgonu najbardziej ubolewam bo wydałem kupe kasy a płyta zdechła podobnie jak u Ciebie(no może prawie podobnie) . Amen Ten post pisałem dość dawno temu. Teraz mam to co w podpisie i jestem zadowolony. Nigdy więcej eksperymentów. Wolę wybierać sprawdzone marki. wiem wiem ale jestem tak wsciekły na pad tej płyty że mnie normalnie rozności i musiałem się wyzalić :D nie ma to jak Empatia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 AndyN wiec co czujesz wyrazy wspólczucia sam sie wsciekam bo padły mi 4 płyty w 3 miesiące 2solteki drv5-c i ecs i teraz epox8rda3+ z której zgonu najbardziej ubolewam bo wydałem kupe kasy a płyta zdechła podobnie jak u Ciebie(no może prawie podobnie) . Amen Ten post pisałem dość dawno temu. Teraz mam to co w podpisie i jestem zadowolony. Nigdy więcej eksperymentów. Wolę wybierać sprawdzone marki. wiem wiem ale jestem tak wsciekły na pad tej płyty że mnie normalnie rozności i musiałem się wyzalić :D nie ma to jak Empatia :) Była na gwarancji chociaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 AndyN wiec co czujesz wyrazy wspólczucia sam sie wsciekam bo padły mi 4 płyty w 3 miesiące 2solteki drv5-c i ecs i teraz epox8rda3+ z której zgonu najbardziej ubolewam bo wydałem kupe kasy a płyta zdechła podobnie jak u Ciebie(no może prawie podobnie) . AmenJa miałem problem też podobny kiedyś. Z mojej winy zajechałem Shuttle ak31, a potem już nie z mojej winy padały: soltek drv5, a potem jeszcze abit kx7. Ten abit popracował 30 min. Soltek padł od razu. A kompa nie miałem wtedy prawie 2 miechy bo kumpel był na wakacjach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...