birdman Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Czy ktoś używa jakiegoś dobrego DLNA servera? Próbowałem już kilku i tak do końca żaden mi do końca nie pasował... Windows media player 12 ma problemy z filmami full hd (ripy z blueray 12gb; bardzo slaba jakosc na tv, czeste zwiechy filmu). Mezzmo niby ciut lepiej ale tez bez rewelacji i dodatkowo program jest platny. TV - Sony KDL-40EX701 komp: c2d 8400 + 4gb ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 PS3 Media Server Używałem z PS3, ale może też chyba być obsługiwany przez telewizor. Przy wspomnianej konsoli program bardzo dobrze się sprawdzał, nawet 1080p beż żadnych problemów oglądałem. Od razu podłączyłem PS'a do routera kablem (100Mb), więc nie wiem, jak to będzie działać przez wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Może to nie do końca to, czego szukasz, ale zainteresuj się tym: http://www.viewsoniceurope.com/pl/products/digital-media-player/vmp73371582.htm coś koło 100 EUR to kosztuje, obsługuje torrenty i napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Może to nie do końca to, czego szukasz, ale zainteresuj się tym: http://www.viewsoniceurope.com/pl/products/digital-media-player/vmp73371582.htm coś koło 100 EUR to kosztuje, obsługuje torrenty i napisy. No wiesz... Mam tv z podlaczeniem do LAN, mam ble ray z podlaczeniem do LAN. Chciał bym wykorzystać to co mam a nie kupować kolejny sprzęt z którego żona będzie musiała ścierac kurz ;) PS3 Media Server Używałem z PS3, ale może też chyba być obsługiwany przez telewizor. Przy wspomnianej konsoli program bardzo dobrze się sprawdzał, nawet 1080p beż żadnych problemów oglądałem. Od razu podłączyłem PS'a do routera kablem (100Mb), więc nie wiem, jak to będzie działać przez wifi. Niestety mój TV powiedział, że nie współpracuje z tym programem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 współpracuje - pokombinuj - mam w5500 i daje radę choć raczej traktuje to jako zabawę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...