_dEvil Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 WINXP(service pack 1) i na window'sowskich sterach (karta dzwiekowa ESS 1370) strasznie trzeszcza . Jakie sterowniki i skad sciagnac ? Jakies rady ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 polecam http://uk.europe.creative.com/support/driv...ers/welcome.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Nie wiem jak inni ,ale ja jak mam problem to probuje go rozwiazac sam . Jak juz wyczerpie wszystkie mozliwosci to pisze posta na forum . Zmierzam do tego ,ze bylem na tej stronce ,sciagnalem,zainstalowalem i dalej TRZESZCZY . W kazdym razie DZIEKI za pomoc ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...