habanero Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Witam Nosze sie z zamiarem zakupu jakiegos 24 calowego monitora. Do czego bedzie mi potrzebny? Glownie do internetu, pisania sprawozdan, programowania. Bardzo czesto rowniez ogladam filmy i seriale. Gdy mam dostatecznie duzo czasu chcialbym pograc w jakies gry. Na swieta planuje kupic xboxa360 i monitor bedzie pelnic funkcje ekranu :) Funkcja Pivot byla by bardzo mile widziana ale nie jest niezbedna. Monitor z podswietleniem LED jest zdrowszy dla oczu? zalezy mi bardzo na ergonomi poniewaz z monitorem bede spedzal bardzo duzo czasu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyt Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Witam Nosze sie z zamiarem zakupu jakiegos 24 calowego monitora. Do czego bedzie mi potrzebny? Glownie do internetu, pisania sprawozdan, programowania. Bardzo czesto rowniez ogladam filmy i seriale. Gdy mam dostatecznie duzo czasu chcialbym pograc w jakies gry. Na swieta planuje kupic xboxa360 i monitor bedzie pelnic funkcje ekranu :) Funkcja Pivot byla by bardzo mile widziana ale nie jest niezbedna. Monitor z podswietleniem LED jest zdrowszy dla oczu? zalezy mi bardzo na ergonomi poniewaz z monitorem bede spedzal bardzo duzo czasu. Pozdrawiam Polecam ta marke: iiyama Osobiscie posiadam model -2409HDS-1 (z funkcja Pivot) od roku i naprawde oczy sie nie mecza. To jest bardzo solidny monitor na lata uzytkowania. Inny monitor tej marki posiadaja moji rodzice juz 8 lat i dziala bez zarzutu :) Cena modelu bez pivota np. 2407-hds2 to na bank ponizej 1000zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habanero Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 zwykly czy podswietlany diodami LED? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Ten Benq chyba idealny - LED, Full HD, HDMI :) Co chcieć wiecej? I cena poniżej 700zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...