Skocz do zawartości
habanero

24 cale z HDMI do 1000 zl dla studenta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nosze sie z zamiarem zakupu jakiegos 24 calowego monitora. Do czego bedzie mi potrzebny? Glownie do internetu, pisania sprawozdan, programowania. Bardzo czesto rowniez ogladam filmy i seriale. Gdy mam dostatecznie duzo czasu chcialbym pograc w jakies gry. Na swieta planuje kupic xboxa360 i monitor bedzie pelnic funkcje ekranu :) Funkcja Pivot byla by bardzo mile widziana ale nie jest niezbedna. Monitor z podswietleniem LED jest zdrowszy dla oczu? zalezy mi bardzo na ergonomi poniewaz z monitorem bede spedzal bardzo duzo czasu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nosze sie z zamiarem zakupu jakiegos 24 calowego monitora. Do czego bedzie mi potrzebny? Glownie do internetu, pisania sprawozdan, programowania. Bardzo czesto rowniez ogladam filmy i seriale. Gdy mam dostatecznie duzo czasu chcialbym pograc w jakies gry. Na swieta planuje kupic xboxa360 i monitor bedzie pelnic funkcje ekranu :) Funkcja Pivot byla by bardzo mile widziana ale nie jest niezbedna. Monitor z podswietleniem LED jest zdrowszy dla oczu? zalezy mi bardzo na ergonomi poniewaz z monitorem bede spedzal bardzo duzo czasu.

Pozdrawiam

Polecam ta marke: iiyama

Osobiscie posiadam model -2409HDS-1 (z funkcja Pivot) od roku i naprawde oczy sie nie mecza. To jest bardzo solidny monitor na lata uzytkowania. Inny monitor tej marki posiadaja moji rodzice juz 8 lat i dziala bez zarzutu :)

Cena modelu bez pivota np. 2407-hds2 to na bank ponizej 1000zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi