cel1200 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Obecnie mam ModeCom MC-350 i chodzi bez problemu, ale jak zrobię porządne OC procesora i grafiki, zaczyna lekko bzyczeć, pisnąć też mu się zdarzy. Przy dużym OC i dużym obciążeniu dość mocno się grzeje. Czy Seasonic SS-400ET będzie ok do OC? Nie pogardzi też quadem z OC? tabliczka znamionowa wygląda nieźle, jest też certyfikat 80+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 to porządna jednostka i powinna wytrzymać, nawet quada o ile nie masz jakiejś wypaśnej karty graf ... tylko patrz uważnie- nowe rewizje nie mają wtyczki PCI-E... co jest po prostu żałosne... a jak to oem z innymi wtyczkami też krucho Najnowsze rev mają 80+ bronze. Ew popatrz na Allegro jeden gość sprzedaje nie-oemowe wersje z porządnym okablowaniem i czarne po ok 100zł , ale niestety bez gwarancji... prądowo to samo-29A na 12V...inna wersja bez certyfikatu bronze, zwykłe 80+ bo jak rozumiem szukasz czegoś taniego w okolicach do 150zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cel1200 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Dokładnie. W przypadku zakupu 150zł to raczej max. Póki co MC sprawuje się nieźle (non oc). znalazłem też w okolicach 200zł zasilacze Hedy, niekiedy występujące pod marką Modecom Hedy. Szukałem czegoś w sieci na ten temat, niewiele jednak znalazłem (dwie opinie na komputroniku, brak podanego configu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Ja bym nie ryzykował z tym "Hedy", żadnych recenzji, nawet specyfikacji ciężko się doszukać a to już naprawdę zły znak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...