Skocz do zawartości
EnDurion

SmartDoctor error

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Screeny w załącznikach mówią chyba wystarczająco, więc dodam tylko, że chciałbym, aby ten błąd nie pojawiał mi się po każdym starcie systemu. Jak mam to zrobić?

Specyfikacja:

Windows 7 Ultimate 64bit

MOBO ASUS M4A77TD

CPU AMD Phenom X4 3,2Ghz

GPU HD5770 1gb CuCore

Sterowniki do karty graficznej zainstalowane z płyty znajdującej się w opakowaniu ze sprzętem.

post-182040-079256900 1285339364_thumb.png

post-182040-079277700 1285339370_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem ze smartdoctorem pod windowsem7 64bit, asus gts 250. Instaluje się bez problemu, ale nie chce się uruchomić. Wyświetla się komunikat : 'fail to load dlls'. Niby nie jest to niezbędne, ale chciałbym go mieć. Jak go 'uzdatnić'?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

Witam może mi ktoś powiedzieć jak usunąc smart doctor z autostartu? Włącza się przy każdym uruchominiu kompa, lecz wolałbym uruchamiać go ręcznie wtedy gdy jest mi potrzebny... Uzyłem programu ccleaner-autostart i nie ma tam tego wpisu więc jak to można wyłączyć?

Edytowane przez marantz5003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

Problem rozwiązany należy wyłączyć coś takiego i po problemie. Msconfig -> Services -> ASDR

Edytowane przez marantz5003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi