EnDurion Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Witam. Screeny w załącznikach mówią chyba wystarczająco, więc dodam tylko, że chciałbym, aby ten błąd nie pojawiał mi się po każdym starcie systemu. Jak mam to zrobić? Specyfikacja: Windows 7 Ultimate 64bit MOBO ASUS M4A77TD CPU AMD Phenom X4 3,2Ghz GPU HD5770 1gb CuCore Sterowniki do karty graficznej zainstalowane z płyty znajdującej się w opakowaniu ze sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 wyłącz go z autostartu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 A najlepiej usuń, bo nie wydaje mi się, aby ten program był niezbędny do normalnego działania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnDurion Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Zmieniłem nazwę pliku C:\Windows\SysWOW64\ASDR.exe i już jest ok błąd nie pokazuje się. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam Mam problem ze smartdoctorem pod windowsem7 64bit, asus gts 250. Instaluje się bez problemu, ale nie chce się uruchomić. Wyświetla się komunikat : 'fail to load dlls'. Niby nie jest to niezbędne, ale chciałbym go mieć. Jak go 'uzdatnić'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Halo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Poszukaj innej wersji. Poszukaj w Google o podobnych problemach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Witam może mi ktoś powiedzieć jak usunąc smart doctor z autostartu? Włącza się przy każdym uruchominiu kompa, lecz wolałbym uruchamiać go ręcznie wtedy gdy jest mi potrzebny... Uzyłem programu ccleaner-autostart i nie ma tam tego wpisu więc jak to można wyłączyć? Edytowane 27 Stycznia 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Problem rozwiązany należy wyłączyć coś takiego i po problemie. Msconfig -> Services -> ASDR Edytowane 9 Lutego 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...