colossus Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 witam mam problem z owa karta graficzna . Niedawno kupilem nowy komputer i wpadlo w moje rece kilka gierek w ktorych plynnosc gry jest bardzo zenujaca Komp: Phenom X4 965 3.2 Ghz Quad 5850 Radeon OC Gigabyte 4gb GEIL 1333mhz CL9 Value Asrock 870 Extreme 3 OCZ StealthXStream 2 500 W Najnowsze Sterowniki Windows XP SP 3 Rozdzielczosc na jakiej gram : 19200;1080 A wiec tak testowalem : Mafia 2 - z ta gra nie mialem zadnych problemow fps na poziomie 50 utrzymywal sie przez wieksza czesc gry i gra byla bardzo plynna Wiedzmin - niewiem czemu ale zeby gra chodzila plynnie i sie nie zacinala musze porozmawiac z jakimkolwiek NPC i fps leci w gore , ze hej. W tej tez narazie wiekszych problemow nie ma , chociaz fps na poziomie 60 jest chyba slabym wynikiem w grze z przed 2 lat Call of Duty 4 i CoD MF 2 - te gry to jest poprosu bolaczka , fps CoD 4 - 30 i ani ciutke w gore , CoD MF 2 - 35 (i jak biore myszke do gory - patrze w niebo - leci do 100) Niewiem co jest powodowane tym ze call of duty chodzi tak kiepsko , v sync off , nowe sterowniki , detale max i taka slaba wydajnosc.. Grid - tutaj tez jest plynnie , ale fps to max 35 i nic wiecej Nie jestem jakims maniakiem , ze FPS sie tylko liczy , ale no kurde kupilem specjalnie taka karte graficzna zeby owe gry lataly bez zadnych klatkowan >_>. Prosze o szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Jest już wątek o tej tematyce Ati Radeon HD5850/5870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne szukaj najpierw zanim założysz nowy wątek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...