thical Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Radeon 9500 Pro - pamieci 3,6 ns Niestety nieposiadam zdjec ale dam krutki opis : Na pamieciach pociete wysokie radiatorki od coolermastera do athlona , przymocowane z dwoch stron do tego do obudowy przytwierdzony wiatrak ktory wieje idealnie na cale pamieci efekt PAMIECI ZIMNIUTKIE !! Na core wrzucony CRYSTALORB niedlugo wc. I teraz pytanko : core 355 a pamieci 2x318 i to juz jest MAX! kazde 2-3 skale wiecej i beda artefakty w 3D2k3 CZY NIEMA SPOSOBU na moja karte skoro jest dobrze/b.dobrze chlodzona zeby wycisnac z niej wiecej ???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Radeon 9500 Pro - pamieci 3,6 ns Niestety nieposiadam zdjec ale dam krutki opis : Na pamieciach pociete wysokie radiatorki od coolermastera do athlona , przymocowane z dwoch stron do tego do obudowy przytwierdzony wiatrak ktory wieje idealnie na cale pamieci efekt PAMIECI ZIMNIUTKIE !! Na core wrzucony CRYSTALORB niedlugo wc. I teraz pytanko : core 355 a pamieci 2x318 i to juz jest MAX! kazde 2-3 skale wiecej i beda artefakty w 3D2k3 CZY NIEMA SPOSOBU na moja karte skoro jest dobrze/b.dobrze chlodzona zeby wycisnac z niej wiecej ???????????? Pozostaje ci chyba tylko Vmod na pamiątkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Pozostaje ci chyba tylko Vmod na pamiątkach a w 9500Pro jest to mozliwe ? Znasz moze link lub temat bo niebede moge poszukac bo mi net siada strasznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Pozostaje ci chyba tylko Vmod na pamiątkach a w 9500Pro jest to mozliwe ? Znasz moze link lub temat bo niebede moge poszukac bo mi net siada strasznie. Vmodów nigdy nie robiłem i robić nie będę. Widziałem kiedyś zdjęcia moda radka 9500. Gościu wlutował wieloobrotowe potencjometry(dwa) do regulacji Vcore i Vmem. Ale na modach to ja się nie znam, nie wiem, gdzie mógłbyś znaleźć jakieś instrukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 tez o tym pojecia niemam a nawet niewiem czy mozliwe jest przeprowadzenie czegos takiego w 9500PRO bo w 9500 duzo mozna. Moze ktos pomoze na w.w. temat :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 nie będę nic mówił ale gościu czego byś jeszcze chciał zmodowałeś radka 9500 pro na 9700 pro taktowania wyjechane w osmos i ci mało gry ci tnom czy co przyglądnij się co mają inni i dopiero coś mów zresztą jak ja bym miał tą kartę... pomyśl o tymm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 nie będę nic mówił ale gościu czego byś jeszcze chciał zmodowałeś radka 9500 pro na 9700 pro taktowania wyjechane w osmos i ci mało gry ci tnom czy co przyglądnij się co mają inni i dopiero coś mów zresztą jak ja bym miał tą kartę... pomyśl o tymm... też tak sądze ale widać on to robi dla satysfakcji........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 nad modyfikacjami to pomysl kiedy to co masz bedzie zasysalo i nie bedziesz mial kasy na nowy sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Hmm - cos tu jest nie tak ... JAKIM CUDEM Z R9500pro ZROBILES R9700 (pro) ???? .......pozdro....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Hmm - cos tu jest nie tak ... JAKIM CUDEM Z R9500pro ZROBILES R9700 (pro) ???? .......pozdro....... To proste, poszukaj na forum , sam tez pisalem :) Karta bedzie wykrywana jako R9700Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmm - cos tu jest nie tak ... JAKIM CUDEM Z R9500pro ZROBILES R9700 (pro) ???? .......pozdro....... po flashowaniu biosu TAK POPROSTU WYKRYWA MI RADKA w kazdych sterach i NIC POZATYM. A co do tych taktowan to powiedzmy ze robie to dla SPORTU :D i jesli istnieje mozliwosc vmoda na pamieci to jestem za !! Jak ktos wie jak aha ma pamieci 3,6 wiec niewiem czy ewentualny vmod jescze by cos z nich wycisnal hmm ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...