Caleb Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 <p>Jesień nierozłącznie kojarzy się z deszczem, ochłodzeniem i gwałtownie łysiejącymi drzewami, co potrafi skutecznie wpędzić w nostalgiczny bądź wręcz depresyjny nastrój. Tradycyjnie, okres ten skutkuje wzmożonym ruchem w pubach oraz licznymi zwolnieniami lekarskimi za sprawą przeziębień i grypy, zaś ostatnimi czasy także tytułami Role-Playing. Wraz z końcem lata premiera goni premierę, jakby wydawcy chcieli nam zrekompensować kapryśną aurę. Tylko we wrześniu i październiku światło dzienne ujrzą przecież Two Worlds II, Arcania: Gothic IV, Fallout: New Vegas oraz dodatki do Dragon Age: Origins - Witch Hunt i Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker. Jednak jako pierwszy debiutuje długo wyczekiwany Drakensang: The River of Time, prequel bardzo udanego Drakensang: The Dark Eye. Produkcja naszych zachodnich sąsiadów okazała się pozycją godną miana klasycznego cRPG, utrzymanego w sielskich czy nawet bajkowych realiach i została dość wysoko oceniona przez branżowe media (PurePC - 75/100). Porównania do legendarnego Baldur's Gate czy Realms of Arkania, najlepiej chyba świadczą o efekcie pracy programistów studia Radon Labs. Teraz kolorowy świat Aventurii ponownie potrzebuje nieustraszonych bohaterów! Czy tym razem przygoda okaże się równie wciągająca?</p> <p class="rteright"><b>Autor: </b>Caleb - Sebastian Oktaba</p> LINK DO PEŁNEJ TREŚCI RECENZJI NA ŁAMACH PUREPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Dziwie sie, ze w minusach nie znalazla sie beznadziejna praca kamery... momentami po prostu wyc sie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Do minusów dodałbym dziennik misji w którym nie są odnotowywane bieżące misje poboczne, tylko informacja po ich wykonaniu. Co do gry, to przypomina mi mix The Elder Scrolls oraz serię Gothic. Generalnie gra mi się podoba i nie nudzi. Edytowane 25 Września 2010 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Dziwie sie, ze w minusach nie znalazla sie beznadziejna praca kamery... momentami po prostu wyc sie chce. Bywa upierdliwa, ale generalnie jakoś da się ją ogarnąć - mnie nie uprzykrzała życia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galnospoke Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 OK, gralem. Nieprawdopodobnie nudna. Gralem w czesc 1 i bylo niezle. Ot, taki lekki cRPG. Ale druga czesc jest fatalna. Dialogi sa nieslychanie wrecz infantylne. Gralem juz okolo 8-10 godzin i szczerze, chcialem dac szasne, ale nie da sie. Nie da sie. Nie jestem w stanie. Opowiesc mnie nie interesuje, szablonowsc sytuacji poraza, questy sa zle, postacie papierowe, ZEROWY wybor w dialogach. I tak, wiem, podobnie bylo w czesci pierwszej, ale tutaj jest tylko to i nic wiecej. Rozczarowanie roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...