Sobota Posted September 24, 2010 Report post Posted September 24, 2010 (edited) Czasami dzieją mi się dziwne rzeczy z klawiaturą, przestają działać klawisze mam tylko Ś,ć,ó itp symbole pod zupełnie niepowiązanymi klawiszami. Pozostałe klawisze zmieniają diametralnie funkcje. Wklejka #393052 | Wklej.org Z góry dziękuje Edited September 24, 2010 by Sobota Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolobos Posted September 29, 2010 Report post Posted September 29, 2010 Probowales wymienic klawiature na sprawna? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ULLISSES Posted September 30, 2010 Report post Posted September 30, 2010 1. Popieram przedmowce - rowniez obstawiam wine klawiatury. Na poczatek mozna sprobowac docisnac wtyczke. Jak nie pomoze, to wymienic klawiature na nowa lub naprawic przewod jesli jest zlamany. 2. Log z Hijack pod W7 jest raczej bezuzyteczny - zawiera maly wycinek calosci. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sobota Posted October 3, 2010 Report post Posted October 3, 2010 Ja tez decydowanie obstawiam klawiaturę, jednak wolałem się upewnić. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...