Sobota Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Czasami dzieją mi się dziwne rzeczy z klawiaturą, przestają działać klawisze mam tylko Ś,ć,ó itp symbole pod zupełnie niepowiązanymi klawiszami. Pozostałe klawisze zmieniają diametralnie funkcje. Wklejka #393052 | Wklej.org Z góry dziękuje Edytowane 24 Września 2010 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Probowales wymienic klawiature na sprawna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 1. Popieram przedmowce - rowniez obstawiam wine klawiatury. Na poczatek mozna sprobowac docisnac wtyczke. Jak nie pomoze, to wymienic klawiature na nowa lub naprawic przewod jesli jest zlamany. 2. Log z Hijack pod W7 jest raczej bezuzyteczny - zawiera maly wycinek calosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Ja tez decydowanie obstawiam klawiaturę, jednak wolałem się upewnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...