piotr88man Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Witam! Miam taki problem: Mam monitor Acer Al2206w początkowo nie moglem za nic ustawic tej rozdzielczosci nigdzie jej nie bylo. Nie mogle tez znaleźć sterownika do tego modelu monitora. Zainstalowalem wiec inny zterownik, od modelu al2216w, ku mojemu źdzwienu rozdzielczośc pojawiła się w ustawieniach zaawasowanych. ucieszyłem się ze wszystko ok i resteart kompa. A po restarcie 640x480... mogę ja zmieniec na pożądana rozdzielczośći 1680-1050 ale za każdym razemm po restarcie musze to robić w zaawansowanych stawieniach. Windows 7 x64 Radeon 4850 - nowe sterowniki wgrane monitor acer al2206w - ze sterownikiem od al2216w podłączony przez przej ściówkę vga, gdy z nie jest on wyposażony w dvi Co robić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Odinstalowac monitor jako urzadzenie, restart, wybrac sterownik Monitor Plug&Play. Windows update ladnie instaluje sterownik monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...