jamniol Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Witam. config X4 955 2x HDD 2x2gb ddr3 1,6v HD 5770 Biostar 790GX Całość na OC Od pewnego czasu nie mogę wogołe grać. Po przejściu w 3d komp się wyłącza. czy zasilacz może tak nagle się kończyć, czy raczej gdzie indziej trzeba szukać. Zasilacz ma ok 2,5 roku. Bez OC gry chodzą ok 3/4 minuty, czyli jest lepiej. Szukam czegoś c przede wszystkim cichego na maxa, (czy są zasilacze ze sterowaniem wentylatora PWM? ) z zapasem mocy. Edytowane 26 Września 2010 przez jamniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Przetestuj procesor za pomocą 2x Orthos, osobno grafikę za pomocą Furmark'a, pamięci za pomocą memtest'a z bootowalnej płytki. Przy orthos i furmark sprawdź temperatury programowo oraz paluchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Ja miałem identiko jak Ty. Zasilacz zdychał i po przejsciu w 3d miałem wyłączenie kompa i ponowne uruchomienie. Zasilacz z sygnatury zdechł po 3 latach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...