aryS Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Witam, ktoś mi poda jakieś pamiątki pasujące do tej płyty , bo z tego co czytałem na stronie producenta to mało ich jest , najlepiej 2x1gb w cenie do 150zł (800mhz) . Bo kupiłem OCZ GOLDY 2gb w kości , ale okazuje się że nie działają i muszę je komuś opchnąć , bo do sklepu już nie wezmą. z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 To co pisza na stronie to tylko pamieci ktore ONI sprawdzili. Kup GoodRamy. Jak sie objawia to nie dzialanie OCZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aryS Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 nawet bios się nie włącza , tylko zapętla się pojawia się okno biosu , res itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 A ustawiałeś pamięci czy wsadziłeś na pałkę i niech się dzieje ? Marudnym Goldom trzeba podbić napięcie bo to budżetówka. Radiatory mają więc śmiało 2,2V. Poza tym nie było tych pamięci w pojedynczej sprzedaży, tylko w Dualu więc jeśli kupiłeś jedną to ktoś Cię wydmuchał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aryS Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) znaczy tak: na płycie latają już 2x1gb ocz platinium , i działają dobrze wsadzam goldy , to nawet do biosa nie da się wejść, więc nie mam jak ustawic ich i kupione jako nowe w jednej kości , chciałem dwie , ale mój błąd . Więc nie powinno być problemu że nie w dualu. -.- Edytowane 27 Września 2010 przez aryS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Montujesz dzialajace pamieci, w biosie podbijasz napiecie i luzujesz timingi. Powinno ruszyc. Czasem trzeba zmienic kolejnosc w slotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aryS Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 <teraz mnie pobiją> nigdy nie podkręcałem jeszcze nic w biosie , na jakie ustawienia mam to ułożyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...