Kamil14 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Witam, jak w temacie - jaki zasilacz polecacie do 350zł? Sprzęt, jaki będzie zasilał to i5-750 @ 3.8ghz, 4gb ram, 2 dyski i kręcony GTX470. Zasilacz ma być cichy, swapa nie chcę robić z racji utraty gwarancji. Wstępnie czytałem o Fractalu Design Tesla 550W - da radę? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 350zl to sporo jak na zasilacz do takiego configa, masz duzy wybor w zasilaczach ~500w, ktore beda mialy jeszcze spory zapas. Dobra lista pod wzgledem ciszy: Recommended Power Supplies | silentpcreview.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil14 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Chciałbym też oczywiście na przyszłość, bo nie wiadomo co wsadzę później ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 generalnie to kupuj najmocniejszy na jakiego cie stać (oczywiście markowy), zasada taka że mocny zasilać przy niskim obciążeniu wydziela mniej ciepła i hałasu, mniejsze ryzyko że się popsuje (od takiego co działa na styk mocy), na twoim miejscu bym wyczaił na allegro corsair 750w, dlaczego? a no dlatego że masz 5 lat gwary i pojedynczą linie 12v 60A do tego cichy i bardzo solidny, jak masz kogoś w stanach to Power & Cooling mam 750w silencer i jest w miarę cichy solidny no i taka mała spawarka :), ciągnie sprzet z podpisu bez żadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil14 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 CMPSU-650TXEU będzie dobry? Mam w Komputroniku na miejscu za 340zł. Wysyłkowo wyjdzie taniej, ale wolę dopłacić te kilka zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...