Qps Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Szukam klawiatury do 100 złotych, która będzie czarna (pasowała do Razera DA i LG W1943SS). Będę nią głównie grał, zależy mi na rozmieszczeniu klawiszy w 3 kolumnach (klawiatura, strzałki, numpad). Mogą mieć niski lub wysoki skok. Ważne też jest, żebym guzika nie musiał klikać centralnie w środek aby zaskoczyło. Teraz mam A4tech KBS-21 i guziki się ładnie wciskają, nawet lepiej niż w A4tech KL-23MU, pomimo że ta druga ma niski skok. Przydały by się też multimedialne, najbardziej zależy mi na przyciszaniu i pogłaśnianiu. Faliste odpadają, tak jak jakieś no-name typu Omega. Musi być przewodowa. Zastanawiałem się nad Ultrax, macie może jakieś inne typy? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Mam ultrax i nie brak mi niczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...