Interloper Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A więc tak 4 radiatorki Thermaltake na moim Geforce przyklejone cudem techniki a mianowicie Thermopox 85CT (nie polecam nikomu) w końcu po dwóch dniach głowienia się udało się alleluja przy użyciu klucza francuskiego udało się je zerwać siłowo bo lodówki skalpele itd nic nie dawały. Teraz jest problem na ramach zostały spore resztki tego cholerstwa i czym to zmyć :?: :?: Dodam ze beznyna nic nie daje pasta polerska też normalnie skała :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Pomoze tu tulko papier ścierny lub pilnik do paznokci 8) Ale uważaj żebu nie zniszczyć pamięci!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Pilnik nic nie dawał ani papier ścierny z trudem schodziło wkurzyłem się wziąłem żyletke pociąłem paluchy ale zdarłem wkońcu ten syf teraz napisy na karcie są czerwone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...