ppawlo Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Mam SAMBĘ, POSTFIXA, PROFTPD, HTTPD, DNS - czego robić, czego robicie kopię?? - A może ktoś robi kopię całego serwera?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Po co zakładasz tyle tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Mam SAMBĘ, POSTFIXA, PROFTPD, HTTPD, DNS - czego robić, czego robicie kopię?? - A może ktoś robi kopię całego serwera??Ja pakuję: /etc /home/... - to co potrzebuje /var i wynik rpm -qa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 konfigurację, ew. /home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...