Gość aruś Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 przez nieuwage usunąłem ikonke "pulpit" z paska zadań w xp nie umiem jej teraz przywrócić czy ktos z was umiał by mi w tym pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 podaj meila to Ci wysle ta ikonke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 bardzo dziękuje ale co mi da sama ikonka? ] zxrr@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ściągniesz z poczty przykładowo na pulpit i wsadzisz do paska "Szybkiego Uruchamiania" Polecam też inny sposób : Naciskasz prawym przyciskiem myszy potem nowy "Skrót" po czym wpisujesz lokalizacje tzn. jeśli masz XP to (C:Documents and SettingsTwój UserPulpit , jeśli Win9x to poprostu (C:WindowsPulpit) Normalnie wsadzasz do paska "Szybkiego Uruchamiania" i masz już ikonke bez żadnego wysyłania maili maziboss :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 czy mi sie zdaje czy to juz bylo 123 razy? zrob tak: utworz plik Pokaż pulpit.scf a w srodku wstaw: [shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop phi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 bardzo wam dziękuje za pomoc ikonka sie u mnie zaaklimatyzowała i wszystko pieknie gra jeszcze raz dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 bardzo wam dziękuje za pomoc ikonka sie u mnie zaaklimatyzowała i wszystko pieknie gra jeszcze raz dziękuje Z którego sposobu skorzystałeś :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...