cieszdan Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Otóż mam problem : Gdy podłączam dysk do komputera to nie znajduje go, a sam dysk tylko strzela i grechocze, lecz gdy podepnę go normalnie do komputera wewnątrz to działa normalnie. Dodam jeszcze, że dysk i obudowę do dysku kupiłem osobno a dopiero potem złożyłem. PS. Dysk 2.5 cala , sprawdzałem na innych obudowach to samo, na innych przewodach to samo ale. Proszę o Pomoc !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Pewnie brakuje mu prądu. Masz kabelek z dwoma wtyczkami do kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieszdan Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Mam dwa, ale przy dwóch dalej jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 To jest typowy objaw braku pradu. Jaki to dysk 2,5? Jezeli 7200 to nawet 2 porty moga byc za malo do rozruchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieszdan Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Co w takim razie mogę zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 To ja zapytam ponownie "Jaki to dysk?" Mozesz sprobowac podlaczyc kabel typu Y do niesasiadujacych portow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...