Conrad Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Witam Tak się jakoś stało że postanowiłem zmarnować trochę tych pieniążków i spróbować coś z tym fc zrobić. Najpierw konkretna lista zakupów może akurat coś ktoś ma do sprzedania to mi będzie mógł wcisnąć. Chcę zacząć od palnika, fajnie jak by to było coś przyszłościowego, i coś takiego czym można było by już pospawa, ale czy to musi być palnik typu gaz+ tlen? Czekam na propozycje i opinie. W najbliższym czasie postaram się dorzucić konkretne informacje na temat części które mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrad Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 ImageShack Album - 11 images Takie coś mam już nie wiem czy pakować się w jakąś rotarkę do pierwszego zestawu, czy to narazie wystaczy. W ogóle to przy wyboże kompresora jakie parametry bierzemy pod uwagę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 W przyklejonych u góry tematach masz dużo informacji dla początkującego w FC. Jest np spis części potrzebnych do budowy zarówno prostych jak i bardziej skomplikowanych układów, np: Podstawowe elementy pojedynczego układu: -Kompresor -Skraplacz -Kapilara (lub inny zawór rozprężny) -Filtr, zaworki serwisowe -Parownik -Elastyczna ssąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrad Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 NO fajnie wiem że potrzebuje kompresora, sry ale to mnie nie urządza, mam tam już 3 kompresory ten jest największy nada się? Jeżeli tak to dlaczego i jakie są jego parametry :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...