Krootki Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ...i nie podobały mu się kobiety z topicu o głosowaniu na miss Wielkopolski (czy czegoś tam) to zobaczcie to: http://matrice.clan.free.fr/DaBonnasses/ 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ta widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jest na czym oko powiesic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 hehe calkiem niezle dupcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Taaaaaa... Ich tapetami wszystkie ściany u mnie w domu można by wyłożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 yyy ma ktos porzyczyc jakas szmatke bo jaks caly monitor zaslinilem :?; 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ufffffffffff ale pupcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Bosh, nie patrze na te bezwstydne niewiasty, za mlody jestem :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 No i to są laski z prawdziwego zdarzenia (chodzi ofkors o wygląd ;P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 mniam :) Stronka otwiera sie dosc wolno ale zaczekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jesli to mialo mi pomoc w ochlodzeniu sie to chyba sie nie udalo....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Pssssttttt. HOT Uffffffffff. 8O Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 A moja dziewczyna i tak ładniejsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 A moja dziewczyna i tak ładniejsza :)musisz to jakos udowodnic.....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 A moja dziewczyna i tak ładniejsza :)musisz to jakos udowodnic.....;] normalka .... moja niedoszla :( tez ladniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sa piekne :) i calkiem szybko sie laduje 40kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sa piekne :) i calkiem szybko sie laduje 40kb/sty facet co ty masz za manie z tym chwaleniem ??? a zapomnailem ty masz lacze "u wujkaa na swiatlowodach" :twisted: myslisz, ze jak bedziesz sie chwaili byle czym to wszyscy beda cie kochac ??? to ja sie pochwale, ze mam rower. 8) i to 3 kolowy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sa piekne :) i calkiem szybko sie laduje 40kb/sty facet co ty masz za manie z tym chwaleniem ??? a zapomnailem ty masz lacze "u wujkaa na swiatlowodach" :twisted: myslisz, ze jak bedziesz sie chwaili byle czym to wszyscy beda cie kochac ??? to ja sie pochwale, ze mam rower. 8) i to 3 kolowy :twisted: nie znasz sie ;] u wujka na swiatlowodach jest 300mB/s ;] btw. dyski tez sa na swiatlowodach ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Temat topiku powinien brzmieć: "Jeśli komuś za zimno...." Bo mi własnie gorąco się robi :D Aha... ta czarna z początku fajna...tylko niepokojąco podobna do Alicji (?) z Big Brothera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ale dupeczki, i szybko sie laduje 2kbs hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sa piekne :) i calkiem szybko sie laduje 40kb/sty facet co ty masz za manie z tym chwaleniem ??? a zapomnailem ty masz lacze "u wujkaa na swiatlowodach" :twisted: myslisz, ze jak bedziesz sie chwaili byle czym to wszyscy beda cie kochac ??? to ja sie pochwale, ze mam rower. 8) i to 3 kolowy :twisted: A mi sie ładuje z prędkością 60 kb/s i co z tego ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Hmm... chętnie zatrudnie te kobiety na mojej plantacji. Praca jest prosta... zbieranie trooskawek 8O :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sa piekne :) i calkiem szybko sie laduje 40kb/sty facet co ty masz za manie z tym chwaleniem ??? a zapomnailem ty masz lacze "u wujkaa na swiatlowodach" :twisted: myslisz, ze jak bedziesz sie chwaili byle czym to wszyscy beda cie kochac ??? to ja sie pochwale, ze mam rower. 8) i to 3 kolowy :twisted: nie znasz sie ;] u wujka na swiatlowodach jest 300mB/s ;] btw. dyski tez sa na swiatlowodach ? :) gosciu ja napislaem ze mam swiatlowod? wuja ma a ja mam radiowke to hyba logiczne co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Qrde no to moja dziewczyna mi zrobila niespodzianke :D musze z nia pogadac qrcze umieszcza zdjecia sobie w internecie no nie po to jej robilem !!! mialy byc dla mnie bym mogl wstawic w ramke :D hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Qrde no to moja dziewczyna mi zrobila niespodzianke :D musze z nia pogadac qrcze umieszcza zdjecia sobie w internecie no nie po to jej robilem !!! mialy byc dla mnie bym mogl wstawic w ramke :D heheheheHehe to widać twoja zna moją :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 A moja dziewczyna i tak ładniejsza :)tak jak i moja - hehe a pozatym z monitorem to pewnych rzeczy robic nie mozna ;/ :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 A moja dziewczyna i tak ładniejsza :)tak jak i moja - hehe a pozatym z monitorem to pewnych rzeczy robic nie mozna ;/ :lol: 8)dla chcącego nic trudnego :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Qrde no to moja dziewczyna mi zrobila niespodzianke :D musze z nia pogadac qrcze umieszcza zdjecia sobie w internecie no nie po to jej robilem !!! mialy byc dla mnie bym mogl wstawic w ramke :D hehehehe Hehe to widać twoja zna moją tak jak i moja - hehe a pozatym z monitorem to pewnych rzeczy robic nie mozna ;/ Tak się chwalicie to pokazywać tu szybko ! ;) (wiem, że był już taki topic ale jakoś nie spełnił swojego zadania...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Qrde no to moja dziewczyna mi zrobila niespodzianke :D musze z nia pogadac qrcze umieszcza zdjecia sobie w internecie no nie po to jej robilem !!! mialy byc dla mnie bym mogl wstawic w ramke :D hehehehe Hehe to widać twoja zna moją tak jak i moja - hehe a pozatym z monitorem to pewnych rzeczy robic nie mozna ;/ Tak się chwalicie to pokazywać tu szybko ! ;) (wiem, że był już taki topic ale jakoś nie spełnił swojego zadania...) ni mam cyfraka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 To daj Ją na skaner :D .....żartowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...