Dexter Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 No na skaner je :) www.boobs.pl 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 No na skaner je :) www.boobs.pl 8) Pozdro Dexter Dobre :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Jezu!! Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wejde do mojego LCD, blondynka jest zajebista, szczena opada, musze zdobyć jej adres. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Sorry, update wszystkie mnie powalają....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Skorzystałem z teleport pro bo przez ie sie szło sciaganie tych fotek zbyt dobrze :? Ale mam juz wszykie i wedug mnie nie są one takie extra ;) Jedna mi sie podoba, zdjęcie koło srodka gdzies ~ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Skorzystałem z teleport pro bo przez ie sie szło sciaganie tych fotek zbyt dobrze :? Ale mam juz wszykie i wedug mnie nie są one takie extra ;) Jedna mi sie podoba, zdjęcie koło srodka gdzies ~ ;) Ta z boku od góry ? zdjęcie tak zrobione ? Żarówiasty stanik 8) Mniam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 hmmm czy ja wiem...normalne dziewczyny...nic specjalnego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 To daj Ją na skaner :D .....żartowałem :D LOL, Touche! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 No na skaner je :) www.boobs.pl 8) Pozdro Dexter Zajebi.sta stronka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Uffff, aaaaa.... Czemu nie mogę ściągnąć tych panienek :( :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Uffff, aaaaa.... Czemu nie mogę ściągnąć tych panienek :( :twisted:Zapisz sobie na dysku {Plik->Zapisz jako ;)} powinno zadzialac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 panny są boskie! i do tego nie widze żadnych plastikowych blond lalek made in usa - mniam! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 dawac wiecej takich fotek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 A moja dziewczyna i tak ładniejsza :)tak jak i moja - hehe a pozatym z monitorem to pewnych rzeczy robic nie mozna ;/ :lol: 8)Każdy uważa swoją dziewczynę za najpiękniejszą przecież :) A co do monitora - może jakiś modzik by tu pomógł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 no, no ale ja i tak wole moją, ma subtelniejszą i delikatniejsza urodę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Uffff, aaaaa.... Czemu nie mogę ściągnąć tych panienek :( :twisted:Zapisz sobie na dysku {Plik->Zapisz jako ;)} powinno zadzialac :D Heh, czy ty uważasz niektórych za debili??? Na tej stronie normalnie nic nie ściągniesz, w Temporary Internet Files też się nie zapisują. Pomagają jedynie programy w stylu Teleporta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Uffff, aaaaa.... Czemu nie mogę ściągnąć tych panienek :( :twisted:Zapisz sobie na dysku {Plik->Zapisz jako ;)} powinno zadzialac :D Heh, czy ty uważasz niektórych za debili??? Na tej stronie normalnie nic nie ściągniesz, w Temporary Internet Files też się nie zapisują. Pomagają jedynie programy w stylu Teleporta. Przepraszam panie urazony :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Uffff, aaaaa.... Czemu nie mogę ściągnąć tych panienek :( :twisted:Zapisz sobie na dysku {Plik->Zapisz jako ;)} powinno zadzialac :D Heh, czy ty uważasz niektórych za debili??? Na tej stronie normalnie nic nie ściągniesz, w Temporary Internet Files też się nie zapisują. Pomagają jedynie programy w stylu Teleporta. Przepraszam panie urazony :evil: Peace. Po prostu bez sensu coś pisać jak się nie wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Czlowieku Plik->Zapisz jako dziala jak cholera wlasnie sprawdzilem i mam juz na HDD wszystkie obrazki z tej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Heh, czy ty uważasz niektórych za debili??? Na tej stronie normalnie nic nie ściągniesz, w Temporary Internet Files też się nie zapisują. Pomagają jedynie programy w stylu Teleporta. W winXP mozna spoko zapisac taki obrazek kiedy masz wlaczone menu dla obrazkow. Wystarczy tylko wcisnac zapisz w tym menu ktore sie pokazuje. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja zapisalem bez problemu :) uzywam opery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mi tam sie podoba :D pierwsza strona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja tam swoja tez bym na skana rzucil :P ale nie chce mi sie czasu tracic jak z nia jestem :P co innego jakbym mial cyfraka :D btw, to normalka.... kazdy powie ze go dziewczyna jest ladniejsza od reszty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Czlowieku Plik->Zapisz jako dziala jak cholera wlasnie sprawdzilem i mam juz na HDD wszystkie obrazki z tej strony :D Hmmm to dziwne 8O Ja jak tylko kliknę prawym przyciskiem to wychodzi jakieś małe okienko i napisane #-matrice- on Qnet albo coś w tym stylu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Czlowieku Plik->Zapisz jako dziala jak cholera wlasnie sprawdzilem i mam juz na HDD wszystkie obrazki z tej strony :D Hmmm to dziwne 8O Ja jak tylko kliknę prawym przyciskiem to wychodzi jakieś małe okienko i napisane #-matrice- on Qnet albo coś w tym stylu 8O Eeeee...? Chyba nie chodzilo o klikanie prawym przyciskiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Czlowieku Plik->Zapisz jako dziala jak cholera wlasnie sprawdzilem i mam juz na HDD wszystkie obrazki z tej strony :D Hmmm to dziwne 8O Ja jak tylko kliknę prawym przyciskiem to wychodzi jakieś małe okienko i napisane #-matrice- on Qnet albo coś w tym stylu 8O Sie zgadza ze wyskakuje ale ja mowie o zachowaniu calej strony na dysku... Pasek menu {czy jak sie to zowie ;)} menu plik i wybierasz zapisz jako {instrukcja jak dla blondynki ;)} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 :oops: dopiero doczytałem :oops: dobra, przyznaję się do błędu - MACIE RACJĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 uff jak gorąco, puff jak gorąco ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 W winXP mozna spoko zapisac taki obrazek kiedy masz wlaczone menu dla obrazkow. Wystarczy tylko wcisnac zapisz w tym menu ktore sie pokazuje. Pozdro Dexter Tak właśnie zrobiłem... A co do urod naszych kobiet - moją możecie sobie obejrzeć - właśnie na avatarek wrzuciłem (kumpel mi fotki z cyfraka podełał :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Eeeee widziałem już :P faktycznie niezłe szpary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...