kaza.zajaczkowski Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 (edytowane) Witam, zawsze marzyłem o bezprzewodowych słuchawkach. Ostatnimi czasy zakupiłem sobie model Sennheiser RS 170: Sennheiser Worldwide - digital wireless headphone RS 170 - dynamic bass, surround stereo sound - Private Audio Mniej więcej od momentu podłączenia słuchawek zauważyłem pewien problem. Laptop zrywa bezprzewodowe połączenie z internetem co poprzedzane jest przeciążeniem łącza, cała akcja [monstrualne przeciążenie, zerwanie połączenia, ponowne nawiązanie połączenia] trwa ok. 2-3min jednak po chwili historia zatacza koło. Jestem pospolitym użytkownikiem livebox-a TP, korzystam z laptopa ASUS G71 z aktualnymi sterownikami do karty sieciowej. Szukając rozwiązania wchodziłem na konfigurację usługi i zmieniałem kanały na których nadaje livebox, jednak nie było widać efektu. Moje pytanie brzmi, czy to możliwe, że system Kleer działający na częstotliwościach od 2.4 do 2.48 GHz jest w stanie zakłócać pracę sieci WiFi? Jeżeli tak, to czy istnieje jakieś rozwiązanie, bym mógł korzystać ze słuchawek bez obaw o utratę połączenia między laptopem a routerem? Edytowane 29 Września 2010 przez kaza.zajaczkowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 jest w stanie , jak mam tak z myszka po wi-fi ;-) jak mam transfer powyzej 1M ( po wlan'ie) mysz nei dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...