Cielok Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Witam Mam problem z klawiatura chodzi o to ze np jak nacisnę W i puszczę to muszę odczekac 2 sek zeby znowu nacisnąć W bo innaczej mi nie dziala tak samo jak chcę pisac ciągiem tez nie idzie wie moze ktos o co chodzi co jest zle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 zalana czyms lepkim ? winem / herbata jak wychnie to tak wlansie jest ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Albo mogły się dostać jakieś okruchy też słodkie (cukier, ciast), no albo tak się wyrobiło mocowanie klawisza, ze nie odchodzi płynnie. Jeśli niczym nie zalane, to podaj model to się zobaczy jaki system mocowania klawiszy i co można z tym fantem zrobić (podgiąć, wymienić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielok Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Była zalana Herbatą ale nie na klawisze W,A,S,D tylko na klawiature lidzbową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Pod klawiszami wszystko może przepłynąć. A tak nie pograsz w Fife ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielok Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 teraz Mi nie dzialją klaciwsze ;/ i po klawiatuże ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...