szpachla2 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Witam. Od jakiegoś czasu męczy mnie dziwny problem. Chodzi o to, że oglądając coś na youtubie załaduje mi się część filmu i nagle się zatrzymuje. Chodzi o ten czerwony pasek pokazujący ile filmu się załadowało. Nie jest to objaw zbyt wolnego łącza, np. pierwsze 3 min. załadują się w 30 sek. po czym pasek ładowania zastyga a film odtwarza się do tego miejsca i się zatrzymuje. Sprawdzałem na 2 systemach (xp, 7), po sieci wifi jak i po kablu, na różnych przeglądarkach... zero efektów. Internet mam z UPjajo (UPC) 5 mega, router jakiś linksys. Czy kogoś trapiła kiedyś taka dolegliwość? Jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Sprawdź na początek bez routera co się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...