brachol Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hehe. kce sie zalogowac na to stare konto a tu kiszka. pisze ze haslo nieprawidlowe. wiec wchodze na odzyskiwanie hasla i podaje login i e-mail. nastepnie wyskakuje mi okienko z takim oto textem: "Przepraszamy, ale Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji". ktos wie czemu moglo sie tak stac? moze admin juz cos zrobil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? zobacz a sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 o co tyle gadania - on niejednen na forum smietnik zrobil - po co o tym mowic zamiast tego niech admini zobacza kto od pol roku nie pisal na forum i ma 0 postow i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ich - jak beda chcieli to jeszcze raz sie zarejestruja - takie jest moje zdanie Tzn. Chcesz wyrzucac ludzi, ktorzy nie wiele pisza na forum? Ja np. mam stosunkowo niewiele postow, ale jestem tutaj dluzej niz Ty i nie chcialbym, aby mnie wyrzucono za to ze nie pisze przez pol roku. Moze niech wyrzucaja tych co pisza za czesto? :? Oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Tak czy owak coś w tym jest, bo postojebców nalęgła się cała brygada i beblanina teraz taka, że oczy bolą od czytania tych bredni :? . Po co trzaskac bezsensowne wątki albo durne powtarzanie "lol" itp. Gdyby tak można zweryfikować, niektóre głupie, infantylne wypowiedzi to co poniektórym userom mozna by skasować 2/3 syfu jaki na forum pozostawili. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 o co tyle gadania - on niejednen na forum smietnik zrobil - po co o tym mowic zamiast tego niech admini zobacza kto od pol roku nie pisal na forum i ma 0 postow i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ich - jak beda chcieli to jeszcze raz sie zarejestruja - takie jest moje zdanie Tzn. Chcesz wyrzucac ludzi, ktorzy nie wiele pisza na forum? Ja np. mam stosunkowo niewiele postow, ale jestem tutaj dluzej niz Ty i nie chcialbym, aby mnie wyrzucono za to ze nie pisze przez pol roku. Moze niech wyrzucaja tych co pisza za czesto? :? Oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Tak czy owak coś w tym jest, bo postojebców nalęgła się cała brygada i beblanina teraz taka, że oczy bolą od czytania tych bredni :? . Po co trzaskac bezsensowne wątki albo durne powtarzanie "lol" itp. Gdyby tak można zweryfikować, niektóre głupie, infantylne wypowiedzi to co poniektórym userom mozna by skasować 2/3 syfu jaki na forum pozostawili. :idea: true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? jesli Cie to tak ineteresuje wystarczy dac sobie "uzytkownicy" i tam pososrtuj sobie wg postow i patrz na date.... w sumie chyba proste 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? jesli Cie to tak ineteresuje wystarczy dac sobie "uzytkownicy" i tam pososrtuj sobie wg postow i patrz na date.... w sumie chyba proste 8)to mialem na mysli ale chyba niektorzy jeszcze nie potrafia uzywac tego menu na gorze o opcji szukaj juz nie wspominajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 o co tyle gadania - on niejednen na forum smietnik zrobil - po co o tym mowic zamiast tego niech admini zobacza kto od pol roku nie pisal na forum i ma 0 postow i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ich - jak beda chcieli to jeszcze raz sie zarejestruja - takie jest moje zdanie Tzn. Chcesz wyrzucac ludzi, ktorzy nie wiele pisza na forum? Ja np. mam stosunkowo niewiele postow, ale jestem tutaj dluzej niz Ty i nie chcialbym, aby mnie wyrzucono za to ze nie pisze przez pol roku. Moze niech wyrzucaja tych co pisza za czesto? :? Oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Tak czy owak coś w tym jest, bo postojebców nalęgła się cała brygada i beblanina teraz taka, że oczy bolą od czytania tych bredni :? . Po co trzaskac bezsensowne wątki albo durne powtarzanie "lol" itp. Gdyby tak można zweryfikować, niektóre głupie, infantylne wypowiedzi to co poniektórym userom mozna by skasować 2/3 syfu jaki na forum pozostawili. :idea: true a wyobrazcie sobie sytuacje w swiecie rzeczywistym gdzie osoby przechodzace obok czegos wyjatkowego nie musza wcale komentowac .. one takze sie tylko usmiechaja .. tutaj jest tak samo wiec nie wiem skad ten gniew ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 o co tyle gadania - on niejednen na forum smietnik zrobil - po co o tym mowic zamiast tego niech admini zobacza kto od pol roku nie pisal na forum i ma 0 postow i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ich - jak beda chcieli to jeszcze raz sie zarejestruja - takie jest moje zdanie Tzn. Chcesz wyrzucac ludzi, ktorzy nie wiele pisza na forum? Ja np. mam stosunkowo niewiele postow, ale jestem tutaj dluzej niz Ty i nie chcialbym, aby mnie wyrzucono za to ze nie pisze przez pol roku. Moze niech wyrzucaja tych co pisza za czesto? :? Oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Tak czy owak coś w tym jest, bo postojebców nalęgła się cała brygada i beblanina teraz taka, że oczy bolą od czytania tych bredni :? . Po co trzaskac bezsensowne wątki albo durne powtarzanie "lol" itp. Gdyby tak można zweryfikować, niektóre głupie, infantylne wypowiedzi to co poniektórym userom mozna by skasować 2/3 syfu jaki na forum pozostawili. :idea: true a wyobrazcie sobie sytuacje w swiecie rzeczywistym gdzie osoby przechodzace obok czegos wyjatkowego nie musza wcale komentowac .. one takze sie tylko usmiechaja .. tutaj jest tak samo wiec nie wiem skad ten gniew ... :| hmmm a co ma piernik do wiatraka - moze pisac jasniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? jesli Cie to tak ineteresuje wystarczy dac sobie "uzytkownicy" i tam pososrtuj sobie wg postow i patrz na date.... w sumie chyba proste 8)to mialem na mysli ale chyba niektorzy jeszcze nie potrafia uzywac tego menu na gorze o opcji szukaj juz nie wspominajacNie martw "genghiskhan" potrafia, potrafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? jesli Cie to tak ineteresuje wystarczy dac sobie "uzytkownicy" i tam pososrtuj sobie wg postow i patrz na date.... w sumie chyba proste 8)to mialem na mysli ale chyba niektorzy jeszcze nie potrafia uzywac tego menu na gorze o opcji szukaj juz nie wspominajacNie martw "genghiskhan" potrafia, potrafia.ale nie wszyscy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? jesli Cie to tak ineteresuje wystarczy dac sobie "uzytkownicy" i tam pososrtuj sobie wg postow i patrz na date.... w sumie chyba proste 8)to mialem na mysli ale chyba niektorzy jeszcze nie potrafia uzywac tego menu na gorze o opcji szukaj juz nie wspominajacNie martw "genghiskhan" potrafia, potrafia.ale nie wszyscy :(No i po to mamy reeda, ktory zamyka topiki, bo ktos przycisku "Szukaj" nie umial znalezc. Co my bysmy bez niego zrobili. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mowilem o tych ktorzy od zalozenia forum maja 0 postow - czytaj uwaznie posty!!!!!!!! :evil:OK, po prostu zle zinterpretowalem twoj tok myslenia. Nawiazujac do tego: Ciekawe czy sa tacy co sie zarejestrowali rok temu i maja mniej niz 10 postow? jesli Cie to tak ineteresuje wystarczy dac sobie "uzytkownicy" i tam pososrtuj sobie wg postow i patrz na date.... w sumie chyba proste 8)to mialem na mysli ale chyba niektorzy jeszcze nie potrafia uzywac tego menu na gorze o opcji szukaj juz nie wspominajacNie martw "genghiskhan" potrafia, potrafia.ale nie wszyscy :(No i po to mamy reeda, ktory zamyka topiki, bo ktos przycisku "Szukaj" nie umial znalezc. Co my bysmy bez niego zrobili. :Dno kiedys jeszcze bys Grzesiu ale juz go nie ma :((( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a wiec tak, zarejestrowalem sie na tweaku pod ksywa taka jaka widnieje na emblematem i stwierdzilem, ze za duzo z nia problemu, dlatego chce zmienic ja na Brachol i teraz jak to robie to dalej zostaje ta stara. jak mam to zrobic abo byla ta nowa??? HELP!!! Poprostu zaloz nowe konto :) chyba ze mamy dobrych adminow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a wiec tak, zarejestrowalem sie na tweaku pod ksywa taka jaka widnieje na emblematem i stwierdzilem, ze za duzo z nia problemu, dlatego chce zmienic ja na Brachol i teraz jak to robie to dalej zostaje ta stara. jak mam to zrobic abo byla ta nowa??? HELP!!! Poprostu zaloz nowe konto :) chyba ze mamy dobrych adminow :D juz to zrobilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 o co tyle gadania - on niejednen na forum smietnik zrobil - po co o tym mowic zamiast tego niech admini zobacza kto od pol roku nie pisal na forum i ma 0 postow i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ich - jak beda chcieli to jeszcze raz sie zarejestruja - takie jest moje zdanie Tzn. Chcesz wyrzucac ludzi, ktorzy nie wiele pisza na forum? Ja np. mam stosunkowo niewiele postow, ale jestem tutaj dluzej niz Ty i nie chcialbym, aby mnie wyrzucono za to ze nie pisze przez pol roku. Moze niech wyrzucaja tych co pisza za czesto? :? Oczywiscie zartuje. Pozdrawiam Tak czy owak coś w tym jest, bo postojebców nalęgła się cała brygada i beblanina teraz taka, że oczy bolą od czytania tych bredni :? . Po co trzaskac bezsensowne wątki albo durne powtarzanie "lol" itp. Gdyby tak można zweryfikować, niektóre głupie, infantylne wypowiedzi to co poniektórym userom mozna by skasować 2/3 syfu jaki na forum pozostawili. :idea: true a wyobrazcie sobie sytuacje w swiecie rzeczywistym gdzie osoby przechodzace obok czegos wyjatkowego ( na forum bedzie to np topic z jakims zartem czy czyms prowokatywnym etc czyms co nei zmusza forumowicza do glebszego namyslu [wypowiedzi]) nie musza wcale komentowac .. one takze sie tylko usmiechaja .. tutaj jest tak samo wiec nie wiem skad ten gniew ... :| hmmm a co ma piernik do wiatraka - moze pisac jasniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 O właśnie za takie min. robienie syfu jak typ ozwany "Dziewica" powinien od razu ban lecieć :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 1) nicki zmieniam tylko przy bardzo dobrze umotywowanej prosbie - ta akurat by byla ;) 2) kasowania nie ma i nie bedzie nawet mimo nieaktywnosci uzytkownika. Chodzi o zapewnienie mozliwosci szukania postow po uzytkowniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 1) nicki zmieniam tylko przy bardzo dobrze umotywowanej prosbie - ta akurat by byla ;) 2) kasowania nie ma i nie bedzie nawet mimo nieaktywnosci uzytkownika. Chodzi o zapewnienie mozliwosci szukania postow po uzytkowniku. szukania postow po tym kto napisal 0 postow!!! bezsens :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ilosc uzytkownikow zarejestrowanych z 0 postow jest znikoma. Na dodatek nie spotkalem sie z sytuacja zeby komus zalezalo na nicku zajetym przez taka osobe. W tedy nie ma problemu wystarczy sie ze mna skontaktowac Poprostu absolutnie nie widze zadnego trzymajacego sie kupy wyjasnienia czemu uzytkownicy nieaktywni w ostatnich x miesiacach maja byc usuwani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 no nie da sie:/ ale pogadaj z adminem jak ci bardzo zalezyzalezec az tak bardzo to mi nie zalezy ale po co ma sobie tam zyc???? szkoda ze nie ma takiej opcji zeby mozna bylo samemu usuwac konto :(:(:( troche szkoda, moderatorzy mieli by troche mniej pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 i znowu znalazł się błachy powod aby trochę nasmiecić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 terrorizer come back... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 O właśnie za takie min. robienie syfu jak typ ozwany "Dziewica" powinien od razu ban lecieć :x mozesz mi spokojnie wyjasnic skad ta agresywna postawa ? miales zly dzien ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 O właśnie za takie min. robienie syfu jak typ ozwany "Dziewica" powinien od razu ban lecieć :x mozesz mi spokojnie wyjasnic skad ta agresywna postawa ? miales zly dzien ? Graham pewnie sie domyslasz dlaczego taka postawa, ja sadze ze 1 dodatkoey post na koncie to zawsze lepiej niz 0 :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 O właśnie za takie min. robienie syfu jak typ ozwany "Dziewica" powinien od razu ban lecieć :x mozesz mi spokojnie wyjasnic skad ta agresywna postawa ? miales zly dzien ? Graham pewnie sie domyslasz dlaczego taka postawa, ja sadze ze 1 dodatkoey post na koncie to zawsze lepiej niz 0 :idea: moj nick nie jest obrazoburczy , nie mam zamiaru wprowadzac zadnego zamieszania , mam nadzieje ze nikogo nie obrazam jednakze szanowny pan ktory mnie skrytykowal zdaje sie tego nie rozumiec ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ilosc uzytkownikow zarejestrowanych z 0 postow jest znikoma. To że nikomu niezależy to spox bo wystarczy, że kropkę albo jakąś literkę albo cyfrę doda sobie do nicak i już nie ma problemu. Możesz mówić, iż się czepiam, ale skoro na forum do dnia 1 czerwca 2003 do godziny 21:40 zarejestrowało się 6374 użytkowników, a mówisz, że te 1895 użytkowników :!: bez żadnego posta to znikoma ilość, bo to jest "tylko" 29,7% z całości, czyli prawie 1/3 to nie wiem jak to można nazwać znikomą ilością :? 8O 8O 8O NIe wiem, ale to wygląda jak sztuczne nabijanie użytkowników trochę, sorry że tak naciągam, ale tak to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :) ja to samo robie. odpalam kompa i pierwsze co to tweak.pl :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :) a ja to niby co robie ???? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...