Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :) a ja to niby co robie ???? :P www.sex.com.pl ;) :lol: (nie bierz tego na powaznie :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :) a ja to niby co robie ???? :P www.sex.com.pl ;) :lol: (nie bierz tego na powaznie :P ) ........ a ostatnio mowil ze startowa ma na fraza ustawiona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ilosc uzytkownikow zarejestrowanych z 0 postow jest znikoma. To że nikomu niezależy to spox bo wystarczy, że kropkę albo jakąś literkę albo cyfrę doda sobie do nicak i już nie ma problemu. Możesz mówić, iż się czepiam, ale skoro na forum do dnia 1 czerwca 2003 do godziny 21:40 zarejestrowało się 6374 użytkowników, a mówisz, że te 1895 użytkowników :!: bez żadnego posta to znikoma ilość, bo to jest "tylko" 29,7% z całości, czyli prawie 1/3 to nie wiem jak to można nazwać znikomą ilością :? 8O 8O 8O NIe wiem, ale to wygląda jak sztuczne nabijanie użytkowników trochę, sorry że tak naciągam, ale tak to wygląda. Zapominacie o userach ktorzy tylko czytaja forum. Nie wszyscy nabijaja statusy/posty (chociaz niektorym moze ciezko w to uwierzyc) I nie mowcie mi ze takich nie ma, przy ostatnich problemach z forum wielu sie takich znalazlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 O właśnie za takie min. robienie syfu jak typ ozwany "Dziewica" powinien od razu ban lecieć :x mozesz mi spokojnie wyjasnic skad ta agresywna postawa ? miales zly dzien ? Zły dzień? - nie. Agresywna postawa? - też nie. Piętnowanie absurdalnych i bezsensownych postów - tak. Mam nadzieję, że spokojnie wyjaśniłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ilosc uzytkownikow zarejestrowanych z 0 postow jest znikoma. To że nikomu niezależy to spox bo wystarczy, że kropkę albo jakąś literkę albo cyfrę doda sobie do nicak i już nie ma problemu. Możesz mówić, iż się czepiam, ale skoro na forum do dnia 1 czerwca 2003 do godziny 21:40 zarejestrowało się 6374 użytkowników, a mówisz, że te 1895 użytkowników :!: bez żadnego posta to znikoma ilość, bo to jest "tylko" 29,7% z całości, czyli prawie 1/3 to nie wiem jak to można nazwać znikomą ilością :? 8O 8O 8O NIe wiem, ale to wygląda jak sztuczne nabijanie użytkowników trochę, sorry że tak naciągam, ale tak to wygląda. Zapominacie o userach ktorzy tylko czytaja forum. Nie wszyscy nabijaja statusy/posty (chociaz niektorym moze ciezko w to uwierzyc) I nie mowcie mi ze takich nie ma, przy ostatnich problemach z forum wielu sie takich znalazlo. ta ale do ogladania forum to sie nie trza zapisywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 [....] ta ale do ogladania forum to sie nie trza zapisywac Wiem ze nie trzeba, ale jest wielu takich ktorzy sie rejestruja, czy masz cos przeciwko temu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 [....] ta ale do ogladania forum to sie nie trza zapisywac Wiem ze nie trzeba, ale jest wielu takich ktorzy sie rejestruja, czy masz cos przeciwko temu ? no dobra ja juz nic nie mowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 [....] ta ale do ogladania forum to sie nie trza zapisywac Wiem ze nie trzeba, ale jest wielu takich ktorzy sie rejestruja, czy masz cos przeciwko temu ? no dobra ja juz nic nie mowie to byla bardzo ekscytujaca rozmowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ] nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :) ja to samo robie. odpalam kompa i pierwsze co to tweak.pl :):):) ja pierwsze co robie to sprawdzenie poczty, ale zaraz potem forum.purepc.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 [...] ja pierwsze co robie to sprawdzenie poczty, ale zaraz potem forum.purepc.pl :] Bardzo zdrowe podejscie, tez tak zawsze robie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...