Skocz do zawartości
©Brachol®™

zmiana ksywy

Rekomendowane odpowiedzi

Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych

Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ]

nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :)

a ja to niby co robie ???? :P

www.sex.com.pl ;) :lol: (nie bierz tego na powaznie :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlamnie jest to znikoma ilosc. Operuje w kilkudziesieciu tysiacach odwiedzajacych witryny wiec tysiac czy cos w te okolice jest dlamnie iloscia nieistotna. Rowniez we wszystkich materialach dot. tweak'a podawana jest ilosc aktywnych uczesnikow (max idle 60 dni). Natomiast konta osob z znikoma iloscia postow sa mimo wszystko cennym zrodlem danych statystycznych

Zreszta tak defacto wazniejszym miernikiem jest dlamnie ilosc wiadomosci chociaz i to traktuje z pewnym dystansem, gdyz mimo wszystko preferuje wyzszy poziom merytoryczny nad ilosc postow [chociaz nie ukrywam ze fakt ze jest to najaktywniejsze forum hardwareowe w Polsce poprawia moje samopoczucie ;) ]

nie tylko Twoje :D pierwsza strona ktora zawsze otwieram po uruchomieniu komputera to tweak :)

a ja to niby co robie ???? :P

www.sex.com.pl ;) :lol: (nie bierz tego na powaznie :P )

........ a ostatnio mowil ze startowa ma na fraza ustawiona :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilosc uzytkownikow zarejestrowanych z 0 postow jest znikoma.

To że nikomu niezależy to spox bo wystarczy, że kropkę albo jakąś literkę albo cyfrę doda sobie do nicak i już nie ma problemu.

Możesz mówić, iż się czepiam, ale skoro na forum do dnia 1 czerwca 2003 do godziny 21:40 zarejestrowało się 6374 użytkowników, a mówisz, że te 1895 użytkowników :!: bez żadnego posta to znikoma ilość, bo to jest "tylko" 29,7% z całości, czyli prawie 1/3 to nie wiem jak to można nazwać znikomą ilością :? 8O 8O 8O NIe wiem, ale to wygląda jak sztuczne nabijanie użytkowników trochę, sorry że tak naciągam, ale tak to wygląda.

Zapominacie o userach ktorzy tylko czytaja forum.

Nie wszyscy nabijaja statusy/posty (chociaz niektorym moze ciezko w to uwierzyc)

I nie mowcie mi ze takich nie ma, przy ostatnich problemach z forum wielu sie takich znalazlo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie za takie min. robienie syfu jak typ ozwany "Dziewica" powinien od razu ban lecieć :x

mozesz mi spokojnie wyjasnic skad ta agresywna postawa ?

miales zly dzien ?

Zły dzień? - nie.

Agresywna postawa? - też nie.

Piętnowanie absurdalnych i bezsensownych postów - tak.

Mam nadzieję, że spokojnie wyjaśniłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilosc uzytkownikow zarejestrowanych z 0 postow jest znikoma.

To że nikomu niezależy to spox bo wystarczy, że kropkę albo jakąś literkę albo cyfrę doda sobie do nicak i już nie ma problemu.

Możesz mówić, iż się czepiam, ale skoro na forum do dnia 1 czerwca 2003 do godziny 21:40 zarejestrowało się 6374 użytkowników, a mówisz, że te 1895 użytkowników :!: bez żadnego posta to znikoma ilość, bo to jest "tylko" 29,7% z całości, czyli prawie 1/3 to nie wiem jak to można nazwać znikomą ilością :? 8O 8O 8O NIe wiem, ale to wygląda jak sztuczne nabijanie użytkowników trochę, sorry że tak naciągam, ale tak to wygląda.

Zapominacie o userach ktorzy tylko czytaja forum.

Nie wszyscy nabijaja statusy/posty (chociaz niektorym moze ciezko w to uwierzyc)

I nie mowcie mi ze takich nie ma, przy ostatnich problemach z forum wielu sie takich znalazlo.

ta ale do ogladania forum to sie nie trza zapisywac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[....]

ta ale do ogladania forum to sie nie trza zapisywac

Wiem ze nie trzeba, ale jest wielu takich ktorzy sie rejestruja, czy masz cos przeciwko temu ?

no dobra ja juz nic nie mowie

to byla bardzo ekscytujaca rozmowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to samo robie. odpalam

kompa i pierwsze co to tweak.pl :):):)

ja pierwsze co robie to sprawdzenie poczty, ale zaraz potem forum.purepc.pl :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi