bochrap Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Mam problem- ostatni coś mi strasznie spowalnia internet (rwie połączenia i się ślimaczy). ISP twierdzi że z jego strony jest wszystko ok, więc zainstalowałem normalnego firewalla i się z lekka przeraziłem. Kiedy korzystam z przeglądarki w właściwie jeszcze tylko komunikatora to liczba połączeń wg COMODO Firewall waha się od 20 do nawet ponad 100. Nie mam pojęcia czy to normalne i czym to może być spowodowane. Antywirus (Avira) i Malwarebytes' Anti-Malware skasowały co wykryły ale bardzo to sytuacji nie poprawiło. Nigdzie nie znalazłem podobnego tematu więc postanowiłem napisać nowy. Co może powodować taką sytuację? Logi jakich programów powinienem Wam pokazać? Mój system to Win7 64bit. Zrobiłem jeszcze mały test. Miałem włączony tylko komunikator- liczba połączeń 2, po włączeniu Chrome +-50 Edytowane 2 Października 2010 przez bochrap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Przeskanuj jeszcze przy pomocy Spybot S&D. Potem przeczyść pozostałości (puste wpisy) przy pomocy CCleaner i daj log z OTL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochrap Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) W sumie robiłem wszystko odrobinę po omacku...mam nadzieję, że jest dobrze: Log z OTL Jest ktoś w stanie coś o tym powiedzieć? Po wykonaniu zalecanych kroków nie widzę poprawy specjalnej i nie wiem czy to naturalna kolej rzeczy, czy też powinienem się zacząć martwić? Edytowane 4 Października 2010 przez bochrap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochrap Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć coś o moim problemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Ja tam nie widzę niczego podejrzanego. Daj Start->Uruchom i wklep: CMD a potem wcisnij Enter. W oknie konsoli wklep: netstat -b > d:\lista.txtNastępnie podrzuć tutaj utworzony na dysku D plik wynikowy (lista.txt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochrap Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 A jak przyznać tam sobie admina? Bo mi nie chce dać wyników inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 1. Użyj łaskawie pomocy w Windows, która zajmuje pewnie ponad 200MB na dysku - klawisz F1. 2. Ustaw sobie taką ścieżkę w poleceniu, do której masz dostęp. 3. Jaki jest sens użytkowania systemu, gdzie użytkownik nie ma dostępu do swoich partycji? Nadaj sobie prawa do wszystkich partycji (poza C). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...