Masserati Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Jaki laptop do gier max 3500zł? Może być allegro albo jakiś tani sklep. Chcę procesor i5 albo i7, co najmniej 4GB ram ddr3 i jakąś dobrą kartę graficzną. HP są dość tanie dv6, ale chyba awaryjne. edit. Zapomniałem dodać, żeby był 15,X cala <- czy jakiś standard koło tego, chyba 15,3 są, nie wiem. Edytowane 2 Października 2010 przez Masserati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Zamiast kupować laptopa do gier rozważ mocnego PC (za tą cenę z dużo lepszą specyfikacją niż laptop) lub jeszcze lepiej konsolę (i zostaje ci masa kasy na gry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Stacjonarka odpada niestety, chociaż ją bym wolał. :) A konsol nigdy nie lubiłem, miałem dużą styczność z psx, dreamcast, ps2, xbox i ps3, żadne mi nie podchodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Chyba się zdecyduję na envy 15, bo wygląda rewelacyjnie i parametry ma też outstanding, tylko że 4kafle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Mój kolega kupił ostatnio ten model Lenovo. Co mogę Ci powiedzieć? Nowoczesny wygląd.Jakość wykonania wg mnie bardzo dobra.Wykonana solidnie, nic nie skrzypi,nie trzeszczy. Zawiasy sztywne.Klawiatura pracuje sztywno, nie czuć uginania podczas pisania.Panel dotykowy jest funkcjonalny i pracuje b.dobrze. głośniki JBL grają rewelacyjnie jak na laptopa( w moich poprzednich laptopach głosniki były porażką). Wygajny procesor i3, 4 GB ramu.Moim zaskoczeniem były dwie karty graficzne. Jedna zintegrowana, druga ATI5730 z 1GB własnej pamięci.Na przedniej części obudowy jest przełącznik , który służy do przełączania między tymi kartami.Na karcie zintegrowanej bateria wskazuję ok 4 godz. pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 do gier tylko tego asusa ale 150zl musisz dolozyc, naprawde warto: ASUS G73JH I3 17,3 4GB HD5870 DDR5 OSTATNIE W PL (1259959562) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...