Harryztybetu Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 mam taki problem: potrzebuje do prezentaji wstawić muze w mp3, ale tak, żeby nie odpalała się ona w osobnym odtwarzaczu. z tego co na razie zobaczyłem, w ten sposób da rade tylko w wavech i midach... wavey za duże, midy za słabe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Wybierz Wstaw>>Filmy i Dzwieki>>Dzwięk z pliku. Jako typ pliku wybierz Wszystkie pliki *.* i wybierz jakieś mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 tyle to wiem... zapomniałem w temacie napisać, że chodzi też o to, żeby dźwięk skopiować do prezentacji, a nie samą ścieżkę... jak pisałem da się tak z waveami i midami... a mi chodzi o mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...