pawlack Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Witam! Potrzebuję kierownicę do kompa ,najlepiej logitecha. Co polecacie w tej cenie ? Mam okazję mieć nówkę Logitech Momo Force Racing. Brać ją czy szukać czegoś innego ? Zależy mi na wygodzie ,dokładności ,wytrzymałości i kącie 240* lub więcej. Proszę o porady , Pozdrawiam! Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Za ok 350zł masz Logitech Driving Force GT. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 DFGT i nic innego za tą kwotę. Zawszę możesz poszukać używek z gwarancją na allegro 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Poszukaj Driving Force Pro, nowa ciezko dostac ale moze uda ci sie wyrwac uzywke. (wytrzymala kiera wiec bez obaw, ja mam swoja ponad 2 lata i smiga jak nowka.) Znakomity FF, lepszy to dopiero G25 wzwyz, max kat obrotu 900stopni (regulowany), sporo przyciskow. http://simracing.pl/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=3 recki. Edytowane 4 Października 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Dzięki za porady ,ale napiszcie coś o tej momo ,w czym jest gorsza itp. :) I nie chciałbym wykraczać poza 300zł jednak ,tego się chce trzymać. Jak to jest z gwarancją ? Nie kupie do 300zł używki z gwarą ,często się te kierownice psują ? Edytowane 4 Października 2010 przez pawlack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Jak juz wczesniej pisalem swoja DFP mam ponad 2 lata (prawie 3), 0 usterek, 0 luzow na kierze czy pedalach, smiga jak nowa. (aczkolwiek pedaly troche sie kurzą :-P), i jak sie na nia zdecydujesz szukaj rev.B - ma poprawione pedaly (solidniejsze). Popytaj na simracing.pl , moze ktos akurat sprzedaje. *edit: http://simracing.pl/forum/f104/s-logitech-driving-force-pro-10957/ tylko post sprzed miesiaca, ale moze jeszcze nie sprzedal. :D Edytowane 5 Października 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Momo to średnia opłacalność. Niski promień skrętu, psujące się potencjometry w pedałach, luzy. Kupiłem swego czasu na allegro 2x DFP (~280zł) i 1x DFGT (300zł) z gwarancją, trzeba szukać. Różnica między momo jest ogromna. Jeśli kierownicę potrzebujesz do gierek typu NFS czy TDU i nie chce Ci się bawić w polowanie na allegro to bierz MOMO, jeśli interesuje Cię coś bardziej 'ambitnego' tylko DFP/DFGT i wyżej. Masz jeszcze do wyboru Logitech Formula Force EX i inne tańsze wynalazki typu Saitek R440 lub R220.Tyle w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Szukam kierownicy Logitech DF GT ale widze wersje do PS2, czy one podejda do PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...